CGI

Service Owner (UCC)

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 28 mars 2019
Stängs
den 28 maj 2019
Ref:
J0319-0111
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI är en av världens ledande IT-leverantörer med 3800 anställda på 30 orter i Sverige. Vi befinner oss på en spännande resa där vi växer och behöver förstärka med fler duktiga kollegor. Vi söker därför en Service Owner till vårt UCC område. UCC området bygger på Microsoft produkterna O365, Exchange, Skype, Lync, Sharepoit och är ett område där det sker stora förändringar.

I rollen som Service Owner kommer du att leda ett team som sitter runt om i Sverige, du samarbetar också med kollegor i andra delar av koncernen för att kunna utveckla och erbjuda kunder de bästa lösningarna.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för UCC tjänsten samt leda ett team som ansvarar för drift, förvaltning och utveckling av UCC området.

I rollen kommer du bland annat att arbeta med:
• Omvärldsbevakning, roadmap, kundkrav och tjänstens BSO (Business Service Owner).
• Budgetera för tjänsten, räkna på UPC samt följa upp tjänstens resultat.
• Planera arbete och prioritera aktiviteter tillsammans med teametj.
• Supportera BID teams och lösningsarkitekter vid t.ex. nya affärer.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kanske jobbat med tjänster, projekt eller produktutveckling tidigare. Du bör också känna till Microsoft produkterna inom området väl. Utöver detta är det viktigt att ha god kunskap om ITIL, ha förmågan att arbeta strukturerat och vara lyhörd. Du måste kunna utrycka dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska. Då vissa av våra kunder har krav på säkerhetsklassning så krävs Svenskt medborgarskap för denna tjänst.

ÖVRIGT:
Tjänsten är en tillsvidareanställning (100%) och du sitter placerad i Stockholm eller Göteborg.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök senast 2019-05-27.

För mer information, kontakta gärna:
Jörgen Brejcha, jorgen.brejcha@cgi.com, 0733983522

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb