Scania

Utvecklare med QA/Testprofil

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 27 mars 2019
Stängs
den 5 juni 2019
Ref:
20181335
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vår vision är en organisation fylld med energi, med agila team som planerar sitt eget arbete.

Vi ska nu utöka ett av våra utvecklarteam med en utvecklare/testare som fokuserar på testautomatisering och därmed blir ytterst ansvarig för att ta fram verktyg och processer för att säkra kvaliteten i det som teamet levererar.

Ditt uppdrag blir att säkerställa kvaliteten genom att ta fram ett testramverk som främst uppfyller teamets behov, men som även är skalbart och användbart för andra utvecklande team.

Vi ser att du har en examen som systemvetare, civilingenjör eller motsvarande erfarenhet. Du har tidigare arbetet med test och utveckling, har kunskap om testautomatisering och hur man implementerar kvalitetssäkringsprocesser i organisationer. Goda kunskaper och erfarenhet gällande objektorienterad programmering, helst C# och/eller C++. Kunskap inom WPF är meriterande. Analytisk förmåga är en självklarhet.

Kvalitetssäkringsprocessen ägs av hela teamet, din roll blir att leda utvecklingen och säkra kvaliteten av densamma.

För att lyckas i denna roll måste du vara en lagspelare, tycka om att samarbeta med andra, vara kommunikativ, visa drivkraft och initiativförmåga samt se möjligheter istället för hinder. Vi strävar efter en blandning av personligheter, erfarenheter och kompetenser och ser gärna att du hjälper till att bidra till ökad mångfald i gruppen.

Vad får du som anställd på Scania?

Som anställd på Scania erbjuder vi en dynamisk och mångkulturell arbetsplats med engagerade kollegor samt kompetensutveckling och mängder av karriärsmöjligheter. Du erbjuds även förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information

Kontakta Camilla Arnersten (tf gruppchef) 08-553 860 96 eller camilla.arnersten@scania.com.

Ansökan

Din ansökan bör innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb