Konsult inom cybersäkerhet till SecureLink

Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 28 mars 2019
Stängs
den 3 juni 2019
Ref:
9019BC37-E967-4D3C-9128-67598ED5ACBC
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du nyfiken på cybersäkerhet och vill ha ett arbete där du verkligen kan göra skillnad? Bli en del av oss på SecureLink!

Till SecureLink i Stockholm söker vi dig som vill dela vår passion och utvecklas tillsammans med oss för att fortsätta bidra till säkrare IT-miljöer för Sveriges största myndigheter och företag! Detta är en perfekt möjlighet för dig som har en bakgrund inom systemvetenskap eller systemutveckling och som vill lära sig mer om cybersäkerhet. På SecureLink finns 650 IT-säkerhetskollegor runt om i Europa som alla känner en gemenskap kring att hjälpa våra kunder inom ett väldigt komplext område. Vill du vara med och bidra?

Varmt välkommen att bli en del av oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Dessutom får du som Konsult oändliga möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll och såklart möjlighet att fördjupa din kunskap inom cybersäkerhet. Då vi är internationellt bolag har du även möjlighet att arbeta på våra kontor inom Sverige och även Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete. Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet.Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Konsult kommer du att tillsammans med andra cybersäkerhetsspecialister rådge SecureLinks kunder och ge rekommendationer för design, implementation och konfiguration av, ofta kundspecifika, säkerhetslösningar. Du kommer att ha en del i felsökning, test, drift och förvaltning av affärs- och verksamhetskritiska miljöer hos våra kunder. Våra arbetsuppgifter är ofta förlagda hos kunder där du är en del av vår säkerhetsleverans, det kan vara både korta och längre uppdrag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din roll som Konsult får du från dag ett en mentor som bidrar aktivt till din fortsatta utveckling inom cybersäkerhet och inom vårt företag. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Stockholm, men på sikt har du även möjlighet att resa till våra andra kontor inom Sverige och Europa.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT, gärna med inriktning på systemvetenskap eller systemutveckling och har kunskap inom Python, SQL, Java, Bash eller liknande. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för cybersäkerhet och känner att det är det här området du vill fördjupa dig inom.

För att trivas och prestera i rollen tror vi att du är en person som drivs av att ta initiativ och ansvar, du har en god verksamhetsförståelse för att kunna sätta dig in i de kundspecifika utmaningar som vi ofta möter. Du drivs av personlig utveckling, tycker om att lära dig nya saker och har en stark analytisk förmåga, att ta egna initiativ är ingenting du är rädd för. Du är också bekväm i att kommunicera på både Svenska och Engelska.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Liknande jobb

Liknande jobb