CGI

Testledare/Testare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 30 mars 2019
Stängs
den 29 maj 2019
Ref:
J0319-1533
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du arbeta på världens femte största oberoende leverantör av IT och affärsprocesser där Quality Assurance och Test är ett tydligt satsningsområde?

Vi växer och vill bli ännu flera!

I Stockholm är vi just nu inne i en expansiv tillväxtfas och behöver förstärka våra team med flera duktiga medarbetare. Just nu söker vi flera olika roller inom test såsom testledare och testare.

Vi söker medarbetare för att möta våra kunders behov i deras utveckling. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor i spännande uppdrag mot kund och med en delaktighet i deras affärsutveckling. Kundnärhet och personlig utveckling prioriteras av oss på CGI.

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet sker ofta i team, därför är det viktigt att du är utåtriktad och kan ta initiativ. Din grundinställning är att alltid se till kundens bästa. Vår målsättning är att du hela tiden ska ha en möjlighet att vidareutvecklas i din yrkesroll både genom utmanande uppdrag och genom relevant utbildning. Utöver det så ser vi gärna att du är prestigelös och villig att dela med dig av din kunskap. Vi är idag ca 300 testare i Sverige och vi samarbetar både i lokala, nationella, samt även globala forum.

Vi söker dig som är intresserad av testning. Beroende på vilken roll inom test som du är intresserad av så kan dina arbetsuppgifter innehålla följande delar:

• Kommunicera aktuell teststrategi

• Planering av testarbete

• Teamledarskap

• Kommunicera aktuell teststatus

• Beskrivning av funna problem och defekter

• Testning och utforskning av olika produkter (mjukvara, krav, dokumentation, etc.)

• Skapa, justera och underhålla testautomatiseringsskript

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du behöver ha arbetat med kravanalys och design av testfall, funktionell och icke funktionell testning, dokumentation och rapportering av utfall, defekter och status.

Som person är du kommunikativ och har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en proaktiv medspelare i ditt team. Du är ansvarstagande och engagerad och vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet från att arbeta med agila projekt. Du har en teknisk bakgrund kompletterad med relevant högskoleexamen och är ISTQB-certifierad.

Vi vill att du har kunskap av någon eller några av följande verktyg: Selenium, Jira, Java, SQL, XML, MAVEN, HP LoadRunner/Performance Center, HP Performance Center och HP UFT ALM/QC. Vi ser även gärna att du har kunskaper inom programmering samt scriptspråk.

Det är meriterande om du har erfarenhet från den finansiella sektorn.

God kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift är ett krav.

Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Som anställd får du även möjlighet att genom vårt fördelaktiga aktieprogram bli delägare i CGI.

Sista ansökningsdag: 2019-05-28

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA
Maria Fredriksson +46 708 51 5049, maria.fredriksson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb