CGI

System Analyst på Control Bridge

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 30 mars 2019
Stängs
den 30 maj 2019
Ref:
J0319-1053
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Just nu söker vi en tekniker inom Control Bridge 24/7 till vårt kontor i Bromölla.

Vi söker dig som har bred kompetens inom flera tekniska områden, gillar tekniska utmaningar och som är en lagspelare där laget kommer före jaget! Tidigare erfarenheter från arbete inom övervakning och/eller Incident Management värdesätts! Har du förmåga att i tekniska miljöer kunna se och förstå helheten, identifiera problemområden, och tycker om att lösa incidenter utifrån larm så kan det här vara tjänsten för dig!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi arbetar huvudsakligen med att lösa incidenter i våra kundmiljöer, koordinerar och eller eskalerar vidare till specialistgrupperingarna inom GTO. Vi hanterar också Service Desk utanför kontorstid samt jobbar med Major Incident Management.

Till Control Bridge 24/7 får vi ärenden från många olika tjänsteområden, så som Windows Server, Backup, Antivirus, Unix, Mainframe m fl. Vi söker således någon med bred kompetens inom flera teknikområden. Då vi även hanterar Service Desk och Major Incident Management uppskattar vi erfarenheter från liknande jobb. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmågan att lösa problem, är duktig på att skapa goda relationer och att arbeta med både människor och teknik. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen för varje kund. Som person delar du med dig av kunskap och expertis, är ödmjuk samt har lätt för att samarbeta med andra. Du kan ta beslut och är inte rädd för att leda andra i arbetet med att lösa incidenter i våra kundmiljöer.

Vi tror att du har följande profil:
• Erfarenhet av ITIL Foundation eller högre.
• Teknisk IT utbildning och/eller annan arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten.
• God förståelse och/eller erfarenhet av IT.
• Förmågan att kunna fatta beslut och delegera effektivt.
• Bra organisatoriska färdigheter.
• Förmågan att kunna hantera konfliktsituationer.
• Bra kunskaper på engelska, flytande på svenska.

ÖVRIGT:
Du sitter placerad i Bromölla.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-05-29.

För mer information, kontakta gärna:
Tobias Stiman, tobias.stiman@cgi.com, +46(0)703 128988

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb