CGI

Workplace Technican

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 2 april 2019
Stängs
den 2 april 2019
Ref:
J0319-2089
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Nu behöver vi förstärka vårt team inom Workplace med en duktig Workplace tekniker till antingen Stockholm, Borlänge, Göteborg eller Bromölla. Vi söker dig som vill följa med på en spännande resa framåt och få möjligheten att växa med ett globalt företag som är marknadsledande inom den svenska IT marknaden. I rollen kommer du vara en del inom vår leverans av tjänster mot ett större antal kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leverera tjänster inom arbetsplatsområdet till våra kunder. Även att aktivt delta i förändringsarbete både i våra centrala tjänster och utifrån kundbehov och beställningar. En viktig del av rollen handlar om att utveckla våra tjänster och se till att ligga i framkant för att bibehålla en hög kundnöjdhet och att driva våra tjänster framåt.

Arbetet är baserat på arbetsplatsdrift där vi förvaltar, upprätthåller och förändrar kundens arbetsplatsmiljö samt tillhörande infrastruktur. Vi ser även att rätt person kan får en aktiv roll med etablering av nya kunder eller i större förändringar på befintliga leveranser. Hos oss får du arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och vi vågar lova inspirerande möten och utveckling.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har erfarenhet av IT infrastruktur, Windows klient OS, System Center Configuration Manager och applikationsförvaltning. Meriterande är även kompetens runt Intune, PowerShell, VB Script, Kommunikation, AD och ITIL. När det kommer till personliga egenskaper ser vi gärna att du är nyfiken, kundorienterad och lösningsinriktad.

ÖVRIGT:
För mer information, kontakta gärna:
Mathias Andersson (Manager EUS), math.andersson@cgi.com, +46 70 6995779

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-04-30.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb