CGI

Automatiseringsexpert, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 30 september 2019
Stängs
den 23 oktober 2019
Ref:
J0319-2081
Kategori
Devops
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Experter inom testautomatisering, virtuella testmiljöer, testdata (TDM), Robotics (RPA) och applikationsmonitorering (APM) sökes till ett av Sveriges mest framstående och uppmärksammade produktbolag.

Vi söker Dig som vill arbeta i en internationell miljö och dra nytta av de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge.
Inom vårt område Quality Intelligence får du vara med och utveckla produkter som ligger i teknikens framkant, då vi är involverade i de flesta av kundens högst prioriterade projekt. Våra kunder växer snabbt med ökade krav på automation och korta ledtider i agila team och vi behöver utvecklas i samma takt. För rätt person så finns alla möjligheter att påverka vår framgång och sin egen arbetssituation.

Just nu ser vi gärna att du med ditt arbete som specialist/SME inom ett eller flera områden inom automatisering, virtuella testmiljöer, TDM, RPA eller APM vill vara med och förstärka vårt team. Vi letar efter dig som har kompetensen och rätt driv för att ta vårt arbete med att utveckla och leverera dessa tekniska tjänster till en ny nivå.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som talar våra kunders språk, förstår deras verksamhet och vill vara med och hjälpa dem i sin förändringsresa.
Genom att leda, driva och utföra arbete inom kvalité och automatiseringsområdet i kundernas team, finns bland annat chansen att vara med och utveckla uppkopplade bilar, telematic tjänster, effektivisera arbete eller bygga nya fabriker.
Dina uppgifter genomförs i en global miljö där du får chansen att jobba med människor från hela världen.
Arbetet utförs i olika leveransformer, exempelvis i ett team som levererar kompletta tjänsteleveranser tillsammans med offshore-medlemmar eller som enskild resurs i ett utvecklingsteam.
Rollen innefattar även ansvar för kostnadsestimeringar, pre-sale, analysarbete och presentationer.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?

Vi söker Dig som brinner för kvalité, teknik och automatisering som vill jobba med komplexa lösningar.
Du har några års erfarenhet av automatisering, APM eller RPA på ett standardiserat och professionellt sätt, har jobbat i flera projekt eller agila DevOps team och gärna har kunskap av hela utvecklingsprocessen samt mjukvaruarkitektur.

Då dina arbetsuppgifter även kan komma att omfatta analyser, presentationer och proof of concept för kunder, ser vi gärna att du är analytisk, har en teknisk förståelse och har en utåtriktad personlighet där du trivs med att vara en drivande koordinator.

Som SME/specialist hos CGI kommer du att få roller där du förväntas kommunicera med verksamhet och IT. Du behöver kunna hantera alla intressenter och du är bra på att förklara affärsnyttan av automatisering och APM.
Du kan även ge förslag på "best practice" -lösningar för införande av automatisering beroende på kundens miljö och infrastruktur.

Det är meriterande om du har kompetens av verktyg inom relevant område, exempelvis MS Azure DevOps Service, UFT, LeanFT, Jmeter, Selenium, AppDynamics, UIPath RPA, Informatica, LISA, etc.

Våra projekt drivs på såväl svenska som engelska.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-22.

För mer information, kontakta Anders Oskarsson, Director Consulting Services:
031- 7514466, a.oskarsson@cgi.com

test, prestanda, automatisering, analys, AI, Robotics, RPA, APM, TDM, Service Virtualization, testmiljöer

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.