CGI

Systemutvecklare inom .Net, Oskarshamn

Rekryterare
CGI
Plats
Oskarshamn, Kalmar , Sweden
Annonserat
den 5 april 2019
Stängs
den 27 maj 2019
Ref:
J1218-0045
Kategori
Devops
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Är du en systemutvecklare som vill utvecklas inom Microsoft .Net och gärna har sydöstra Sverige som ditt huvudsakliga arbetsområde? Då kan vi på CGI erbjuda dig en spännande framtid som medarbetare i vårt lokala utvecklarteam som finns i Oskarshamn, Kalmar och Karlskrona.

Hos oss kommer du att erbjudas möjlighet att utvecklas som konsult både i lokala kundleveranser och i större globala åtaganden. Vårt arbetssätt bygger på nära och långsiktiga kundrelationer där vi som innovativ och proaktiv partner vill hjälpa våra kunder att nå framgång i sina verksamheter.

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där vi trivs tillsammans. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för alla oss som jobbar här.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos oss kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi deltar i och driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder i Oskarshamn och från vårat lokala kontor. Vi har även ett nära samarbete med kollegor i Kalmar och Karlskrona.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Till den här tjänsten söker vi dig som har hunnit samla på dig något eller några års erfarenhet från arbete med C# och Visual Studio samt agil metodik i någon form. Även du som är helt nyutexaminerad och har siktet inställt på sydöstra Sverige som arbetsfält är välkommen med din ansökan.

Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och har ett gediget teknikintresse.

Vårt team består av affärsmässiga lagspelare som vill arbeta med människor och teknik och för att du ska trivas hos oss behöver du vara en person som tar egna initiativ och gärna delar med dig av din kunskap.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 maj. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Magnus Petersson, magnus.petersson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb