CGI

Systemutvecklare till våra Agila team, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 5 april 2019
Stängs
den 1 juni 2019
Ref:
J1218-1176
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Vår efterfrågan är fortsatt mycket hög och vi har många spännande uppdrag framför oss. Vi vill därför förstärka med 10 nya systemutvecklare som brinner för att jobba Agilt i utvecklingsteam tillsammans med fantastiska kunder och engagerade kompetenta kollegor. Vi söker erfarna systemutvecklare som bor i Östergötland eller kan tänka sig att omlokalisera sig hit. Teamen kommer att vara placerade på vårt kontor i Linköping.

Varför välja oss?

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång och vår kultur grundas på innovation och entreprenörskap. Vi arbetar för att främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Hos oss får du självklart en gedigen introduktion i företaget och en fadder som hjälper dig att snabbt lära det som är nytt.

Vi på CGI tar det för givet, men se det som en bonus att du kommer till ett välskött företag med goda förmåner och väl fungerande arbetsprocesser. Dessutom får du möjligheten att bli delägare i ett av världens största IT- konsultbolag!

Dina framtida arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att få arbeta i team i stora och längre åtaganden som kan pågå under flera år. Uppdragen drivs i egna lokaler i nära samarbete med våra kunder.

Du kommer få möjlighet att arbeta inom flera av nedanstående områden:

• Analys, design och programmering

• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund

• Kravanalys för att fånga och omsätta krav till systemdesign

Vårt arbetsklimat präglas av en hjälpsam attityd, prestigelös inställning och högt i tak i en platt organisation. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag, och vi vågar lova inspirerande möten med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. Dessutom har vi kul på jobbet!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker drivna, erfarna systemutvecklare med Java kompetens.

Du har en akademisk examen från universitet eller högskola alt införskaffat motsvarande erfarenhet på annat sätt.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-05-31.

Systemutvecklare, utvecklare, java, programmerare

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Jonas Gåse, 0708-513926, jonas.gase@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb