CGI

.NET/Angular lead-utvecklare inom marknadsledande system, Linköping

Rekryterare
CGI
Plats
Linköping, Östergötland , Sweden
Annonserat
den 2 augusti 2019
Stängs
den 8 augusti 2019
Ref:
J0119-0894
Kategori
Devops
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Treserva är ett av de framgångsrikaste omsorgssystemen på marknaden, inriktat mot Sveriges kommuner. Som verksamhetssystem omfattar Treserva individ- och familjeomsorg inklusive flyktingverksamhet (IFO), äldreomsorg, funktionshinder/funktionsnedsättning (ÄO/FN) samt kommunal hälso- och sjukvård (HSL). Detta är områden som ständigt debatteras och där det hela tiden krävs mer och ny teknik samt förbättringar.

Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta i våra Scrum-team som lead-utvecklare.

Våra virtuella Scrum team består av både Svenskar och Indier, och vi söker dig som brinner för att leda i teknik och lösning. Att arbeta på Treserva betyder att du kommer att utveckla och underhålla ett marknadsledande systemen inom kommunal omsorg.
Hos oss på CGI får du det bästa av två världar. Ett multinationellt företag med stora muskler och karriärmöjligheter i den riktning du önskar, samtidigt som Treserva är en sammanhållen gruppering där vi alltid stöttar varandra och har en positiv stämning. Här får du arbeta inom ett mycket expansivt område med stor uppmärksamhet från stat, kommun och alla medborgare som alla vill att vi hjälper våra svenska kommuner att förbättra och effektivisera deras verksamheter

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta främst med .Net/MVC, .Net Core och Angular/Javascript/TypeScript både på Windows klient och web i de projekt ditt team arbetar med. Du kommer även att vara en av de ledande utvecklarna i ditt team vilket betyder att du kommer få arbeta både med team och arkitekter för att ta fram tekniska lösningsförslag.

Ditt team arbetar dels med underhåll av existerade moduler men också i hur vi skall implementera modernare arkitektur med Single Page front-end (Angular) samt hur vi skall styra om vår monolit till ny modern micro service arkitektur.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och har arbetat som lösningsarkitekt eller senior utvecklare. Du har mycket bra förståelse för vedertagna designmönster och förstår när du ska använda dem samt enhetstester.
Som person är du drivande med stort tekniskt intresse både för modern SPA-web och klient/server utveckling. Du kommer behöva arbeta för att engagera och samla teamet kring hur ni strukturerar kod, upprätthålla clean och vältestad kod samt går från krav till lösning. Förutom att programmera, kommer du därmed att arbeta med att analysera och kartlägga krav och koncept för att utveckla och ta fram lösningsförslag & arkitektur med ditt team och arkitekter. Du kommer att arbeta blandat med legacy-windows klient men också med moderna tekniker, så som Angular för att ta fram nya kreativa lösningar för både web och mobila enheter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Högskoleutbildning inom systemutveckling (civilingenjör/dataingenjör/datavetare)

• Stort dokumenterat intresse för systemutveckling och problemlösning

• Minst 5 års erfarenhet av utveckling i .Net projekt.

• Flytande engelska och svenska i tal såväl som skrift

• Du är drivande, energisk och social

• Arbetat som senior utvecklare tidigare

Extra plus läggs på om du

• Drivs av att vara engagerad team-medlem i blended team som kör Scrum

• Varit lead developer i team tidigare

• Har arbetat med lösningsförslag/arkitektur och kan ge exempel på hur du arbetat med detta

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-08-27.

.net, lead, agile, Treserva

För mer information, kontakta gärna

Mikael Sjöman

+46 705-21 99 78

Mikael.sjoman@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.