CGI

Affärskonsult inom Dynamics 365/AX, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 4 juni 2019
Stängs
den 6 juni 2019
Ref:
J1118-0541
Kategori
Konsulttjänster
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
CGI's Microsoft Dynamics leverans är störst i Norden.
Vi växer nu ytterligare då vi har en god pipeline och ett flertal större projekt för leverans.
Vi söker Dig med några års erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations/AX och kunskap inom ett eller flera av områdena inköp, försäljning, lager, logistik, produktion och ekonomi.
Du arbetar idag som affärskonsult vilket kan innebära att du är applikationskonsult, alternativt att du är i en linjeroll inom något av dessa områden.

På CGI får Du med mer erfarenhet möjlighet att utvecklas! Vi fokuserar på att ha roligt tillsammans då vi ser det som en av nyckelfaktorerna till kvalité och lyckade affärer.
Vi har utsetts till Top Employer 2019 för femte året i rad eftersom våra medarbetare anses ha mycket god arbetsmiljö samt att vi kan erbjuda gynnsamma arbetsvillkor och förmåner.
Som anställd på CGI har du möjlighet att via vårt aktieprogram bli delägare och får del av de värden du är med och skapar!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som affärskonsult kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem.
Arbetet genomförs i projektform och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter, utvecklare etc.
Du ingår i ett lokalt team i Göteborg med andra specialister inom Dynamics: utvecklare, verksamhetskonsulter, lösningsarkitekter, projekt- och serviceledare men du kommer också att ha ett brett nätverk och samarbeta med Dynamics-specialister nationellt och internationellt.
Arbetet är periodvis förenat med resor flera dagar i veckan inom och utom Sverige.
Vidare innebär rollen:
Förstudie, analys och design
Implementering och driftsättning av Dynamics AX och tilläggslösningar
Utbildning av användare

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har god kunskap och dokumenterad erfarenhet av att utveckla och implementera verksamhetsprocesser och affärssystem, som konsult alternativt från en linjeroll.
Det är meriterande om du har jobbat med Dynamics AX 2012 eller senare version.

Vidare har du god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang. Du är professionell i konsultrollen och tycka om att arbeta i team för att passa in hos oss. Som lagspelare har du en stark vilja att dela med dig av din kunskap till andra.
Du har en förtrolig framtoning, brinner för kundnytta och är affärsmässig i allt du gör.

För mer information, kontakta gärna:
Andreas Malmström, a.malmstrom@cgi.com, 076 100 11 15

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-07-08.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb