SAP Projektledare, PostNord

Rekryterare
PostNord
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 5 april 2019
Stängs
den 3 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.

Bli en del av vårt team

Du kommer att jobba i en grupp på ca 10 seniora projektledare med olika discipliner och vara del av ett kompetent team som rapporterar till Head of PMO samt relevanta intressenter från verksamheten.

Som Projektledare kommer du att driva olika SAP initiativ inom områdena Finance, Controling och inom SD. Exempel på pågående projekt är: Effektivisering av leverans och fakturaflöden med EDI. PostNord har två olika SD flöden i två ERP system, en dansk och en svensk som hanteras separat. Utöver detta så pågår analys och studie över Ariba och SAP Cloud for API Management som man tittar på och "utreder" hur och när man kan införa det operativt. Vidare har man en ständig dialog med verksamheten för att hitta samarbeten och samverkan från bådas perspektiv. Vidare kommer du till ett bolag med moderna ekonomiprocesser där det pågår ständig utveckling och förbättring.

Du har vad som krävs

Vi söker dig med akademiskutbildning som t.ex. systemvetenskapligutbildning, ekonomiutbildning eller motsvarande från relevant arbetslivserfarenhet. Man bör ha 7-10 års erfarenhet som projektledare eller med angränsande uppgifter som gör att man kan hantera uppgiften effektivt. Erfarenhet från större bolag och komplexa flöden. Förutom din SAP kompetens motiveras du av att samarbeta och interagera med andra. Du är kvalitetsorienterad och van att leverera mot deadlines. Vidare är du utåtriktad och kommunikativ och är duktig på att presentera komplext innehåll på ett pedagogiskt sätt. Kunskapskrav: SAP ERP: FI, CO, SD och Admin/Support, SAP ASAP. Prince 2 (PN:s modell bygger på SAP ASAP) Meriterande: SAP S/4HANA, Ariba, SAP Cloud for API Managment samt BRIM.

Vi levererar

Du kommer till ett ambitiöst team med goda utvecklingsmöjligheter i ett stort företag med varierad verksamhet. Vi erbjuder konkurrensmässiga löne- och anställningsvillkor och sitter i ljusa lokaler med träningsmöjligheter i anslutning till arbetet. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök

I denna rekryterings samarbetar PostNord med Experis IT. Vill du veta mer om jobbet så kontakta rekryteringskonsult saleem.nilsson@se.experis.com, telefon 070-322 13 77

Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 2019-05-03. Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.

Fackliga kontaktpersoner:

Se www.postnord.com/fackliga

Liknande jobb

Liknande jobb