Kund- & Supportspecialist

Rekryterare
Innofactor AB
Plats
Sundsvall/Göteborg/Stockholm
Annonserat
den 5 april 2019
Stängs
den 5 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Innofactor söker dig som jobbar med service och support kring CRM!

Gillar du kundkontakt och drivs av att hitta svaret på en kunds fråga eller komma fram till lösningen på ett problem? Tycker du att support är en viktig del i omhändertagandet av kund? Då ska du söka tjänsten som Supportspecialist hos oss. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt supportteam.

Som medlem i vårt supportteam ansvarar du för att ta emot och lösa kundärenden i 3:rd line support. Vi söker dig som vill jobba med förvaltning av CRM Dynamics. För att lyckas i rollen så behöver du god verksamhetsförståelse och analytisk förmåga.

 

Att lösa våra supportkunders ärenden inom rimlig tid är en högt prioriterad uppgift i rollen som Kund & Support Specialist. Likaså att löpande hålla koll på vad som pågår inom produktområdet (CRM, och även andra produktområden) för att vara proaktiv, och ligga steget före i kommunikationen med våra supportavtalskunder (uppgraderingar, deployer, körningar m m). Rollen innefattar – förutom att lösa kundärenden och att arbeta proaktivt - att fånga upp ytterligare behov och att arbeta för att säkerställa att våra kunder har den allra bästa lösningen och kan arbeta på ett effektivt sätt i sin verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar

 • Prioritera och hantera våra kunders frågor och ärenden.
 • Vara lyhörd och förstå kundens behov.
 • Driva ärenden framåt, från start till slut.
 • Felsökning, utredning och lösning av ärenden.
 • Ha dialog med 1st och 2nd line support-enheter hos våra kunder.
 • Eskalering internt om ett ärende behöver prioriteras upp.
 • Arbeta med mindre konfiguration av CRM Dynamics.
 • Identifiera nya affärsmöjligheter och kommunicera dem som ’Lead' i Innofactors CRM. 

 

Personliga egenskaper och efterfrågad kompetens

Du är en person som gillar kundkontakt. Du drivs av nyfikenhet att hitta svaret på en kunds fråga eller komma fram till lösningen på ett problem - och tycker att support är en viktig del i omhändertagandet av kund.

Du bör vara förtroendegivande och kommunikativ. Du har en hög servicenivå, följer upp ärenden och tar egna initiativ. Vi jobbar ofta i högt tempo som periodvis blandas med lugnare perioder. Du har ett genuint intresse för IT som verktyg för verksamhetsförbättringar.

Du har viljan att lära samt söka ny kunskap kring produkter med lösningar som Innofactor använder och levererar. Du är ödmjuk och gillar att jobba verksamhetsnära. Du tycker det är kul med förändringsarbete.

Efterfrågad kompetens:

 • Erfarenhet från verksamhetssystem eller CRM-system
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom CRM/Support eller motsvarande relevant utbildning

Meriterande:

 • Bred kompetens kring CRM Dynamics, gärna certifierad.
 • Erfarenhet från anpassningar och konfigureringar
 • Känner sig bekväm i Microsoft servermiljö
 • Erfarenhet från ärendehanteringssystem

Placeringsort: Sundsvall/Göteborg/Stockholm

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Om Innofactor
Innofactor är ett unikt Microsoftfokuserat företag med över 600 anställda i Norden. Innofactor Sverige är en konsultorganisation som arbetar med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365 tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottningatan mitt i centrala Stockholm.

Liknande jobb

Liknande jobb