CGI

Projektledare med inriktning verksamhetsutveckling/förändringsledning, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 6 april 2019
Stängs
den 6 juni 2019
Ref:
J1118-1494
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

VI ÄR REDO FÖR NYA UTMANINGAR! ÄR DU REDO?

Man kan kort säga att våra utmaningar sker i alla branscher där projektledningen kan ta alla möjliga riktningar. Detta är en av de stora fördelarna med att vara en del av vårt företag; utmaningarna tar aldrig slut!

Vi söker nu vassa projektledare med inriktning verksamhetsutveckling/förändringsledning.

VÅRT ERBJUDANDE
Som projektledare hos oss jobbar du i spännande och varierande uppdrag. Våra kunder finns inom alla branscher men vi söker främst dig som passar in i vår Government & Health gruppering. Inom denna sektor står våra kunder inför tidernas förändring genom digitalisering och transformation, där vill vi arbeta i framkant tillsammans med dem genom att vara en trygg och stabil leverantör på deras magiska resa.

Vi erbjuder en intressant arbetsmiljö där du är i fokus och får förverkliga dina drömmar, får utvecklas såväl inom kompetens som personligen. Vi gillar när du utvecklas så enkelt är det!
Vi söker dig som är skicklig på det du gör, har en potential att bli ännu bättre, har en stark vilja att driva igenom dina idéer, vill bjuda på dig själv och är inte rädd för att vara en vinnare.

CGI är en ledande global leverantör av IT- och affärsprocesser, som hjälper våra kunder att hålla världsklass. Vi kan inte göra det utan dig, du är den viktigaste pusselbiten, vi bygger ett företag tillsammans, ett företag vi kan vara stolta över.

För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av Fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor och män att satsa på karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i uppdrag som kan handla om verksamhetsanalyser, upprätta beslutsunderlag, utveckling samt implementering av strategier av olika karaktärer.
Du kan även leda verksamhetsförändring i form av processutveckling, nya arbetssätt, implementation av såväl processer som system.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du arbetar idag med någon form av IT- relaterade frågor i gränslandet mellan verksamhet och IT samt gillar digitaliseringens frågor både stora som små.
Kanske arbetar du inom offentlig sektor eller har tidigare erfarenheter av den.Du besitter ett gott ledarskap och har kunskap inom ett par olika projekt-, förändrings- och utvecklingsmetoder. Projektledarcertifiering är meriterande. Vidare har du god erfarenhet om processmodellering, workshopledning och projektstyrning.
Du ska vara självgående och kunna ta ansvar, vara affärsmässig och ta egna initiativ.
Du gillar utmaningar!

För mer information, kontakta gärna Christina Utzon, Director Consulting Services, Government & Health:
0730-910843 alt christina.utzon@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-06-05.

projektledare, certifiering, processmodellering, workshopledning, projektstyrning.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb