Scania

Sektionschef - ATS Product Management & Verification

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 8 april 2019
Stängs
den 8 april 2019
Ref:
20191652
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Avdelningen "Autonomous Systems" ansvarar för utveckling av framtidens autonoma transportlösningar vilket inkluderar både de självkörande fordonen och intelligenta kontrollsystem som styr dem. Utvecklingsarbetet utförs i agila självstyrande team som kan hantera produktutveckling mot en snabbt föränderlig omvärld. Nu söker vi en engagerad och kompetent sektionschef som vill vara med och bidra till resan mot självkörande fordon.

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i avdelningsledningsgruppen och blir chef för sektionen "ATS Product Management & Verification". Sektionen har idag tre grupper efter en nyligen genomförd omorganisation och driver områdena "Functional Test", Vehicle Management" och "Product Management".

Exempel på ansvar för de tre grupperna:

Functional Test

Test Strategier

Functional Verification & Validation

Säkerhetstest

Vehicle Management

Intern fordonskoordinering

Säkerställa status på provfordon (HW, SW & Safety)

Effektiv hantering av provfordon för test, demo & events

Product Management

Hantera krav och prioritering inom "ATS Development flow"

Förstå kundbehov och förmedla i organisationen

Din profil

Du har flerårig chefserfarenhet av att leda utvecklingsarbete inom systemvärlden. Du är troligen civilingenjör eller motsvarande med en stor teknisk kompetens. Som person är du en strukturerad lagspelare och du känner dig hemma både i ledningsgruppen och i ditt coachande ledarskap. Du är också en varm förespråkare för en teambaserad agil miljö med fokus på innovation och effektivitet samtidigt som du känner dig motiverad av att arbeta i en snabbt föränderlig värld.

För mer information

Avdelningschef Lars-Gunnar Hedström, 08-553 83355

Sektionschef Ulrika Thell, 08-55382393

Ansökan

Sök via vår hemsida HR InLine/Jobbsök på Scania senast den 20 april. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb