CGI

Senior agil Testare och Testautomatiserare, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 9 april 2019
Stängs
den 8 juni 2019
Ref:
J0319-2428
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Agil testare och testautomatiserare sökes till våra större leveranser och kundförfrågningar inom Financial Services. Vi söker dig som vill arbeta i en stor leverans med alla de möjligheter som ett internationellt företag av vår storlek kan ge. Du kommer ansvara för att utveckla lösningar som ligger i teknikens framkant, då vi är involverade i de flesta av våra kunders högst prioriterade projekt. För rätt person så finns alla möjligheter att påverka vår framgång och sin egen arbetssituation.

Just nu ser vi gärna att du med ditt arbete som testautomatiserare vill vara med och förstärka vårt team. Vi letar efter dig som har kompetensen och rätt driv för att ta vårt arbete med tjänster inom agil test och testautomatisering till ytterligare en nivå.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som talar våra kunders språk, förstår deras verksamhet och vill vara med och hjälpa dem i sin förändringsresa. Genom att leda, driva och utföra arbete med testautomatisering i våra kunders projekt, finns chansen att vara med och utveckla morgondagens finansiella tjänster. Rollen kan även innefatta ansvar för kostnadsestimeringar, analysarbete och presentationer.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen?

Vi söker dig som är testautomatiserare och vill jobba med komplexa lösningar.
Du har några års erfarenhet av att driva testautomatiseringsprojekt på ett standardiserat och professionellt sätt, har jobbat i flera projekt och har kunskap av hela utvecklingsprocessen och mjukvaruarkitektur.

Då dina arbetsuppgifter även kan komma att omfatta analyser, presentationer och proof of concept för kunder, ser vi gärna att du är analytisk, har en teknisk förståelse och har en utåtriktad personlighet där du trivs med att vara en drivande koordinator.

Som testautomatiserare hos CGI kommer du att få roller där du ingår i agila team, och du förväntas kommunicera med verksamhet och IT. Du behöver kunna hantera alla intressenter.
Du kan även ge förslag på "best practice" -lösningar för utförande av testerna.
Det är meriterande om du har kompetens av verktyg för testautomatisering exempelvis Selenium, Junit, RestAssured och Cucumber.

Rollen kräver att du kan kommunicera flytande på svenska, i både tal och skrift.

Sista ansökningsdatum: 2019-06-07.

För mer information kontakta:

David Briland, david.briland@cgi.com, 073-3982351
Anders Rehnfeldt, anders.rehnfeldt@cgiu.com, 073-3982351

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb