SEO-specialist till mediehuset Aller media

Rekryterare
Aller Media
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 9 april 2019
Stängs
den 9 maj 2019
Ref:
EEC38D33-1AF2-4762-895D-091C9BC290DF
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som SEO-specialist på Aller media kommer du driva och utveckla den digitala närvaron för varumärken som ELLE, MåBra och Baaam!

Hos oss får du jobba mot en tydlig vision - att göra kvinnors livs rikare. I din roll som SEO-specialist kommer du att stötta alla Aller medias varumärken. Din roll kommer också spänna över såväl operativt och strategiskt SEO-arbete med bland annat Google Analytics för att fortsätta Aller medias digitalisering. Här väntar en vardag med variation, yrkesmässig utmaning och samarbete.

VI ERBJUDER DIG

Du kommer in hos oss i vår mest spännande tid då vi vill ta vara på alla digitala möjligheter. Som SEO-specialist kommer du jobba med analys och utveckling av alla våra varumärken. Hos oss blir du en del av en organisation i förändring. Här får du jobba i en tvärfunktionell organisation tillsammans med produktägare, designers och ad tech-specialister i nära samarbete med redaktionerna - vi utlovar ett spännande professionellt utbyte!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Ditt huvuduppdrag är att optimera våra sajter och produkter för att driva vår digitala närvaro framåt. Du kommer bland annat:

 

  • Driva och utveckla vårt SEO-arbete
  • Jobba med en moderna techsvit med Google Analytics, Tag Manager, Search Console som stöd
  • Löpande analysera, optimera och presentera genomförda SEO-insatser
  • Vara initiativtagare i SEO-relaterade projekt, genomföra analyser och utvärdera
  • Presentera insikter för verksamheten och redaktionerna i syfte att optimera våra produkter


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du utgår från vårt härliga kontor på Humlegårdsgatan i Stockholm. Du kommer ingå i produkteamet med kollegor i både Stockholm och Malmö. Teamet består av produktägare, designers och ad tech-specialister. Teamet präglas av viljan att jobba tillsammans och skapa möjligheter till kompetensutveckling i vardagen. Här kommer ditt jobb att synas, få effekt och uppskattas.

MER OM DIG

Vi söker dig som har erfarenhet av SEO-analys. Du har jobbat med Google Analytics, Tag Manager, Search Console eller liknande verktyg. Du bör också ha jobbat med Ahref, Screaming Frog eller andra SEO-verktyg. Du har tidigare jobbat med digitala produkter, gärna nära utvecklingsavdelningen.

Hos oss kommer du som ensam SEO-specialist driva arbetet, därför ser vi gärna att du har intresse för affärsutveckling och har ett holistiskt synsätt när det kommer till digital produktutveckling. Det här jobbet passar dig som trivs bra i en analytisk roll med möjlighet till egna initiativ och kreativitet.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb