CGI

Kravfångare, Sundsvall/Härnösand

Rekryterare
CGI
Plats
Sundsvall, Västernorrland , Sweden
Annonserat
den 10 april 2019
Stängs
den 9 juni 2019
Ref:
J1118-2330
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

I Norrland har CGI vunnit flera stora affärer och etablerat partnerskap med ett antal kunder på marknaden. Vi är därför inne i en mycket expansiv tillväxtfas och behöver förstärka vårt team med fler duktiga systemutvecklare med erfarenhet inom Kravfångst.

Är du driven, öppen, nyfiken och gillar tekniska utmaningar? Har du dessutom verksamhets-kunnande inom publika sektorn och/eller industrin och vill pröva på något nytt så är vi klart intresserade av dig!

På CGI uppmuntras du att vara dig själv. Stämningen präglas av delaktighet, professionalism och engagemang.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kravfångare kommer du att ha möjlighet att arbeta i allt från mindre projekt på några månader till stora och långa åtaganden. Du jobbar i spännande uppdrag tillsammans med ett kompetent team, antingen på plats hos kunden eller från CGI:s kontor. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden.

Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi ser gärna att du är en erfaren kravfångare. Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från Universitet eller Högskola.

Det är meriterande om du har erfarenhet av flera av följande:

• Modeller och metoder för kravfångst och övrig systemutveckling • Kravfångst/kravinsamling • Utredningsarbete • Verksamhetsanalys • Agila metoder/arbetssätt (SCRUM) • Kravarbete enligt RUP • Kravhanteringsverktyg • Metoder för att beskriva arbetsflöden • Visio för verksamhetsanalytiker • GAP-analys • Process- och/eller informationsmodellering • Workshopledning • Kunskap i IBM BPM

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Du känner starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-06-08.

För mer information, kontakta:
Carin Lindström, Konsultchef: carin.lindstrom@cgi.com: +46 70 399 17 15

Krav, Krvafångare, Requirement

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.