Scania

Vi söker en Business Analyst som vill som vara med och utveckla samarbetet inom TRATON

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 10 april 2019
Stängs
den 10 april 2019
Ref:
20191006
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för att förstå verksamheter och dess behov? är orädd för att ta kontakt med nya människor och vågar tänka i nya banor då ska du söka denna tjänst! Vi söker nu en business analyst som kommer att vara en stor del i samarbetet inom vår koncern TRATON där bland annat MAN och Navistar ingår.

Inom området CAD/vPDM står vi inför många nya utmaningar som kräver att vi levererar nya processer, metoder och tjänster som kan möta kundernas behov av stöd inom 3D-modellering, AR/VR, delning av CAD-data mm. För att lyckas med detta behövs en nära relation till våra kunder, leverantörer och systerbolag inom TRATON.

Produkterna vi ansvarar för idag används i stort sett i hela företaget för att möjliggöra att Scania blir ledande inom hållbara transportlösningar. Vår grupp består av ett omtänksamt och glatt gäng produktägare och business analysts som nu behöver förstärkning.

Dina arbetsuppgifter

  • Löpande utreda nya verksamhetsbehov, från mindre ärenden till större utredningar, och omsätta till tydliga krav inom process, metod och systemstöd kopplat till CAD/vPDM
  • Förstå hur krav och lösningar från våra systerbolag inom TRATON kommer att påverka Scanias processer, metoder och lösningar
  • Tillsammans med verksamheten säkerställa att levererade lösningar uppfyller behoven
  • Du kommer att vara ansvarig produktägare för CAD/vPDM relaterade aktiviteter kopplat till samarbete inom TRATON


Din profil

 

  • Vi tror att du en person med relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som både tycker om att jobba med människor och teknik
  • Du har kanske jobbat som konstruktör och det är plus om du har jobbat med Catia, Enovia eller 3DExperience.
  • Du trivs med att arbeta i en agil teambaserad miljö med ett starkt kund- och användarfokus
  • Du är prestigelös och har förmågan att skapa goda arbetsrelationer
  • Du har en förmåga att se både helhet och detaljer
  • Då du kommer jobba mycket med människor så är det viktigt att du är mycket kommunikativ både i tal och skrift på både svenska och engelska. Kan du dessutom tyska ser vi det som ett plus.


Visst låter det spännande! Skicka in din ansökan och hör gärna av dig om du har några funderingar.

För mer information kontakta: Sofia Karlgård Fräjdin, gruppchef , +46 8 55389316

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

 

Liknande jobb

Liknande jobb