Supporttekniker / IT-support

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Östergötlands län, Mjölby
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 april 2019
Stängs
den 11 maj 2019
Ref:
B8D9E5C9-8A57-44B3-9FE8-1CE8B6D4C0A2
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

First-line och second-line, IT support till ett framgångsrikt tillverkande företag

Brinner du för problemlösning och service inom IT? Då är det dig vi på TNG söker för ett uppdrag till en våra kunder. Vi söker dig som vill arbeta inom IT och helpdesk i såväl 1st line som 2nd line.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll inom IT hos en av våra spännande kunder. Hos vår kund får du möjlighet till fortsatt utveckling och ett ökat nätverk.

Under konsultuppdrag via oss arbetar du pålitligt med försäkringar, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

  • Användarsupport och felsökning
  • Installation och support av Windowsklienter och kringutrustning
  • Hantering av konton och rättigheter
  • Support av skrivare och mobiltelefoner
  • Dokumentation


ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Rollen innebär mycket kontakt med kundens medarbetare och även support till företagets bolag i Europa.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en utbildning inom IT (gymnasium eller YH/KY-utbildning). Det är meriterande om dutidigare har arbetat med kundsupport inom IT. Du har lätt för att kommunicera, både på svenska och engelska i tal och i skrift.

Då rollen innebär mycket kontakt med användare är det viktigt att du är serviceinriktad och pedagogisk.Vidare så har du ett systematisk arbetssätt och har lätt för att samarbeta med andra.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb