Jobba inom IT-support hos våra kunder i Stockholm

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 april 2019
Stängs
den 11 maj 2019
Ref:
972C9636-F2F9-45F8-ACDB-C6254F071F24
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Kan du danska eller finska och vill arbeta inom IT? Missa inte chansen och sök till IT-tekniker till våra kunder i Stockholms län!

Talar du danska eller finska flytande och brinner för service och kontakten med människor? Har du ett stort intresse inom IT och gillar att hjälpa människor? För kommande uppdrag söker vi nu dig som vill jobba som supporttekniker till våra kunder i Stockholms län. Efterfrågan efter dessa tjänster är stor och det finns möjlighet att arbeta inom många olika områden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll inom IT hos en av våra spännande kunder i Stockholms län. Här får du möjligheten att utveckla din kompetens och växa i en väletablerad organisation.

Som konsult via TNG IT Digital arbetar du tryggt med kollektivavtal och har förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag men kan exempelvis komma att innefatta:

 

  • Support och drift av mjukvara och hårdvara
  • Självständigt felsöka och hitta lösningar på tekniska problem
  • Medverka i IT projekt eller projekt inom verksamheten som kräver IT-kompetens
  • Hålla kontakt med systemleverantörer


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens omfattning och längd varierar beroende på våra kunders behov, därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta både heltid och deltid samt som konsult eller underkonsult hos någon av våra kunder.

VEM ÄR DU?

Du ska ha studerat IT på gymnasial nivå eller motsvarande och har erfarenhet från likartade arbetsuppgifter. Du vill gärna dela dina kunskaper med andra och tycker om att lösa problem. Det är också viktigt att du har ett öga för detaljer och besitter en stor integritets- och sekretessförmåga.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb