Jobba som IT-support i Stockholm!

Rekryterare
TNG IT Digital
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 10 april 2019
Stängs
den 11 maj 2019
Ref:
A62FD3D5-BB25-4E03-9A33-03930721CEB8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

TNG söker dig som brinner för IT, service och support för kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm

Brinner du för problemlösning och service inom IT? Då är det dig vi på TNG IT Digital söker för kommande uppdrag till våra kunder i Stockholms län. Vi söker dig som vill arbeta inom IT och helpdesk i såväl 1st line som 2nd line.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll inom IT hos en av våra spännande kunder i Stockholm. Hos våra kunder får du möjlighet till fortsatt utveckling och ett ökat nätverk.

Under konsultuppdrag via oss arbetar du pålitligt med försäkringar, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna kan skifta men en typisk arbetsdag kan komma att innefatta:

 

  • Drift och support på hårdvara samt mjukvara
  • Support inom IT-ärenden via mail och telefon
  • Självständigt felsöka och reparera tekniska problem
  • Hålla kontakt med leverantörer av systemet


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Våra kunder har varierande önskemål och behov, därför kan uppdragens längd och omfattning skiljas åt. Med bakgrund av detta söker vi dig som vill arbeta både heltid samt deltid och som konsult eller underkonsult.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har studerat IT på gymnasiet och/eller har motsvarande arbetserfarenhet inom IT. Vi ser gärna att du har god förmåga för problemlösning samt att du tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Du kommer att arbeta med support, vilket innebär att du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat. Vidare har du ett stort intresse för IT samt brinner för god service.

INTRESSERAD?
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb