CGI

REC_SUPPORT

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 11 april 2019
Stängs
den 15 maj 2019
Ref:
J0319-2540
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Brinner du för problemlösning, gillar att samarbeta tätt med kollegor och tycker om att ha roligt på jobbet? Har du dessutom en bakgrund inom reskontra (kund eller leverantör), kunskaper i ekonomi och gillar tekniska utmaningar har vi rätt jobb för dig!

Vi erbjuder en tjänst inom ett av marknadens mest kompletta affärssystem med över 300 kunder i Norden.

Raindance olika webbaserade och helintegrerade moduler innehåller bl.a. ekonomistyrning,
fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel med Marknadsplats samt tid och projekt.

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som hjälps åt för att hitta lösningar åt våra kunder. På Göteborgskontoret jobbar support och utveckling tätt ihop och har även nära samarbete med våra konsulter.
Vi är ett 100-tal medarbetare på olika orter i Sverige och söker förstärkning till vår reskontra del inom applikationssupport i Göteborg. Vi söker en kollega som gillar att klura fram lösningar till svåra problem, är bra på att samarbeta och gärna hjälper sina kollegor.

Jag som är ledare för denna grupp heter Liselotte Abrahamson. Jag har jobbat 12 år på CGI varav en lång tid i supporten för ekonomi och reskontra. Jag jobbar nära gruppen och tycker att den viktigaste uppgiften med mitt jobb är att lyfta mina medarbetare, se till att alla får möjlighet att utvecklas och trivas på jobbet. Kan vi i teamen dessutom skratta ihop jobbar vi ännu bättre.

Eftersom vårt system används av många kommuner, landsting och myndigheter får du möjlighet att bidra till ett mer effektivt arbetssätt för den offentliga verksamheten. På så sätt kan du känna att just ditt arbete får stor betydelse.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med avancerad 2nd line reskontrasupport i affärssystemet Raindance. Du hanterar ärenden av komplex karaktär som slussas vidare till dig. Du ingår i en arbetsgrupp om totalt cirka 20 st. supportmedarbetare. Det är en grupp med fokus på att ge god service och med stort intresse för att identifiera orsaken till och finna lösningen på pågående kundärenden. Som nyanställd får du en introduktion där du går bredvid en kollega som har samma roll idag.

På Raindance tillhör du en grupp med bra gemenskap och olika erfarenheter och kompetenser. Hos oss jobbar folk i hela yrkesverksamma åldersspannet och vi har en blandning av män och kvinnor. Vi har ett stort fokus på samarbete, inte bara inom teamet utan även mellan team, där vi alltid prioriterar att hjälpa varandra vid behov och ser till produktens bästa.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta med reskontra och/eller ekonomi. Du kommer att arbeta med ärenden som tillhör vårt team Reskontra.

Som person gillar du när det är ett högt tempo, att ta ansvar och har intresse för att ge god service. Det är viktigt att du arbetar strukturerat och tydligt. Tydligheten speglar sig även i din kommunikation där du har lätt att få andra att förstå i såväl tal som skrift. Du drivs av att analysera problem och att hitta lösningar. Har du ett ekonomiskt och/eller tekniskt intresse och trivs som bäst näst du ingår i ett team passar du in hos oss. Vi ställer höga krav på god samarbetsförmåga och att ha balans mellan att våga ta plats samtidigt som du är lyhörd.

För mer information, kontakta gärna:
Liselotte Abrahamson
Liselotte.abrahamson@cgi.com
031-762 72 64

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-06-10

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb