CGI

Tekniker som brinner för Digitala Certifikat och Signaturer, Stockholm eller Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Göteborg, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 april 2019
Stängs
den 11 april 2019
Ref:
J0119-0426
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker en tekniker som brinner för säkerhet till vårt team inom området Digitala Certifikat och Digitala Signaturer.

Våra egenutvecklade säkerhetstjänster Certificate Service och Signature Service växer och nu söker vi fler duktiga lagspelare till vårt Securityteam som vill arbeta genom hela ledet och kompetensutvecklas som den del av det dagliga arbetet.

Så här beskriver en av våra medlemmar kulturen inom Security:
"Som en del av teamet som jobbar med CGIs Certifikat- och Signeringstjänst har jag möjlighet att jobba med högkvalitativa säkerhetslösningar i branschens framkant. Vi högt i tak och bra stämning och genom agila arbetsformer samarbetar vi och delar med oss av våra utmaningar och kunskaper inom teamet. På så vis får jag alltid möjligheten att lära mig något nytt eller ta extra ansvar. Med kollegor som har kompetens av världsklass leder vi utvecklingen och levererar alltid framtidssäkra säkerhetslösningar med toppkvalité."

Dina framtida arbetsuppgifter

Ditt team ansvarar för hela IT-miljön, vilket innebär drift och förvaltning, projekt, utveckling, testning samt schemalagd jour. Vi har roligt på jobbet och i vår vardag ingår att dela med sig av kompetens och erfarenheter samt att tillsammans bidra som team i våra leveranser och mot kund. Utbildning och kompetensutveckling är en del av dagliga jobbet. Den tiden man inte är schemalagd på drift arbetar vi agilt med vidareutveckling och kundprojekt.

Du kommer att vara stationerad i Stockholm, men resande kan förekomma.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Ett viktigt krav är att du behärskar det svenska språket och att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska och svenska. Är du duktig på Linux och säker infrastruktur är det toppen. Våra tjänster är byggda på Tomcat, Mariadb och REDIS så det är meriterande om du har erfarenhet och kompetens inom dessa områden. Annars lär vi dig, så det är viktigt att du har driv och stort engagemang!

Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare påverka och bygga framgång liksom att ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga?
Välkommen med din ansökan redan i dag och få möjligheten att utveckla dig själv både personligt och professionellt!

För mer information, kontakta gärna:
Anna Dawrin 08-671 1594 eller Andy Docherty 08-671 0203

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-06-10
Linux, tomcat, infrastruktur, Digitala Signaturer

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb