CGI

Säkerhetsrådgivare inom CyberSecurity och digital transformation, Stockholm eller Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Malmö, Göteborg, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 11 april 2019
Stängs
den 11 april 2019
Ref:
J0119-0427
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som Säkerhetsrådgivare/Security Advisor på CGI kommer du att träffa våra kunder ensam eller tillsammans med våra tjänsteägare/experter och guida kunden i den digitala transformationen.
Du kommer vara ett bollplank för kunden, en ledstång att hålla sig i. Vilka säkerhetsfrågor är viktiga för just deras organisation? Du är också aktiv under införsäljning och kan även medverka i leveranser och verka som kittet mellan verksamheten/kundens krav och CGIs/ITs leverans.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra CGIs Cybersecurity team som har kompetens inom hela säkerhetsområdet. Vi levererar egenutvecklade säkerhetstjänster, sårbarhetsanalyser och pentester, tjänster inom identity and access management samt expertkompetens inom IT-säkerhet och informationssäkerhet.
Att vara mentor till våra juniora säkerhetskonsulter ingår också i din roll liksom att jobba tillsammans med dem i uppdrag. Rollen blir lite vad du själv gör den till. Lyhördhet och samarbetsförmåga samt vilja att verka/delta i vårt team är ett krav! Att du också bidrar till att vi har roligt på jobbet är en självklarhet.

Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Att ha roligt på jobbet är viktigt och i vår vardag ingår att dela med sig av kompetens och erfarenheter. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, som är en självklarhet. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden men också i Holland, Tyskland, USA och Kina. Du kommer att vara stationerad i Stockholm, men resande kan förekomma.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Du ska vara senior inom Informationssäkerhet och på en övergripande nivå också ha förståelse för IT-säkerhet.
• Du måste vara bra på att kommunicera med olika målgrupper/kompetenser, samt vara expert på kundnära problemlösning. Du måste förstå kundens krav/behov och omvandla dem till lösningar som våra experter levererar.
• Du ska kunna genomföra riskanalyser i workshopform och ha erfarenhet av att införa processer och rutiner avseende säkerhet i en organisation. Certifiering såsom CISM, CISA CRISC eller liknande, är meriterande.

Hos oss på CGI får du möjlighet att som delägare påverka och bygga framgång liksom att ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare

Vill du också ta del av ett medlemskap utöver det vanliga?
Välkommen med din ansökan redan i dag och få möjligheten att utveckla dig själv både personligt och professionellt!

För mer information, kontakta gärna:
Anna Dawrin 08-671 1594 eller Andy Docherty 08-671 0203

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-06-10.
säkerhet, security, infrastruktur, IT, konsult, consulting, kommunikation, nätverk

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb