Seniora informations- och cybersäkerhetskonsulter

Rekryterare
Atea
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 11 april 2019
Stängs
den 31 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Brinner du för att arbeta med informations- och cybersäkerhet? Tycker du om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker? Då har vi utmaningen för dig! Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba med informations- och cybersäkerhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informations teknologi.

  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea

 

Din roll i laget  

Du kommer att bli en del av ett team där du och dina kollegor arbetar inom informations- och cybersäkerhetsområdet. I rollen kommer du att arbeta proaktivt med avancerad informations- och cybersäkerhet där du stödjer våra kunder i att skydda sin information och sina tillgångar samt leva att upp till lagstiftning och nya förordningar. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher.  

 

Vi rekryterar kraftigt inom området så som senior konsult kommer du att få möjlighet att coacha mindre erfarna kollegor samt vara med och påverka våra tjänster inom området. Vi arbetar mer och mer med teamleveranser där vi nyttjar vår bredd och erfarenhet samt olikheter för att säkerställa bästa möjliga leverans till kund.  

Vi erbjuder dig möjlighet att fortsätta utvecklas inom informations- och cybersäkerhetsområdet samt att få bidra till ett tryggare och säkrare samhälle.  

 

Exempel på uppgifter i rollen kan vara:  

• Leda och genomföra säkerhetsrevisioner, granskningar och riskanalyser  

• Ta fram strategiska säkerhetsplaner  

• Under en period ta rollen CISO eller informationssäkerhetsansvarig hos kund  

• Leda LIS-införande  

 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT och tillhörande tjänster.  

 

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

   

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för informations- och cybersäkerhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

 

För att lyckas i rollen ska du:  

• Vara utbildad civilingenjör med IT-inriktning, systemvetare eller motsvarande  

• Ha minst 10 års erfarenhet inom informations- och cybersäkerhetsområdet. Vi söker även dig med inte lika lång erfarenhet, titta gärna in på vår hemsida.

• Vara väl insatt i standarderna inom området  

• Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag  

• Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

 

Meriterande är om du har:  

• Någon form av certifiering inom området t ex CISSP, CISA, CISM  

• Erfarenhet av roller som CISO, it-säkerhetschef, CSO eller motsvarande  

• Arbetat inom IS-IT-området, gärna i en komplex miljö  

• Erfarenhet som konsult och är van att hantera kundrelationer  

• Erfarenhet av projektledning  

• Handlett mindre erfarna kollegor  

 

Vill du bli en del av landslaget?  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Helena Brunzell på 08-633 68 02 eller konsultchef Charlotte Korssell, via charlotte.korssell@atea.se alternativt telefonnummer 08-633 67 20. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

Liknande jobb

Liknande jobb