Supporttekniker till välkänt bolag i Stockholm

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 12 april 2019
Stängs
den 12 april 2019
Ref:
5FA29FD0-D7B1-4C72-8CA3-DF0471FE9EB7
Anställningsform
Visstid
Sysselsättning
Heltid

Är du kunnig inom IT och vill vara en del av ett intressant utrullningsprojekt i Stockholm? Då kan detta vara chansen för dig!

Vår kund är just nu i startskedet för sin roll-out av ett operativt system och söker nu dig som önskar bidra med kunskap och engagemang i rollen som Supporttekniker. Du kommer i den här rollen vara en viktig resurs i projektet där du remote från kontoret på Kungsholmen i Stockholm i samarbete med en on site-tekniker ansvarar för att utföra vissa moment. Lockar detta dig? Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att bli en del av ett stort och välkänt bolag i Stockholm, där du kommer att bidra med din kompetens inom IT under ett intressant utrullningsprojekt. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och planeras pågå fram till och med Juni 2019.

Vi på TNG lägger stor vikt vid att våra konsulter ska må bra, vilket bland annat visar sig i att vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter friskvårdsbidrag samt en engagerad konsultchef.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att:

 

  • Förberedande arbete, såsom att spara undan historisk data
  • Preparera disk inför installation
  • Ta fram av masterdata till leverantör
  • Utföra backup-tagning
  • Utföra programuppdateringar
  • Säkerställa tillsammans med en on site-tekniker att system fungerar
  • Genomföra felsökningar


ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Uppdraget är på heltid med start omgående, som kommer pågå fram till slutet av Juni 2019. Vår kund har sitt kontor på Kungsholmen i moderna, trevliga lokaler.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell i denna tjänst bör du ha:

 

 

  • Relevant utbildning inom IT
  • Vana av att arbeta med enklare uppgifter i Excel
  • Väldigt goda kunskaper i det svenska språket, både i skrift och tal


Det är meriterande om du även har arbetat i Servicenow.

Då detta är en supportroll ser vi att du som person är social och kommunikativ. Arbetet i sig sker i nära samarbete med tekniker på plats så vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga.
Vi ser också att du är självgående och handlingskraftig då du kommer att bidra relativt omgående.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 

Liknande jobb

Liknande jobb