CGI

Junior Konsult, Microsoft Business Intelligence

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 16 april 2019
Stängs
den 27 maj 2019
Ref:
J1118-2178
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI NEXT expanderar ytterligare och förutser stor tillväxt inom Microsoft Business Intelligence. Vi söker dig som har erfarenhet inom området för att ansluta sig till ett team av Microsoft-erfarna och certifierade konsulter. Här får du arbeta med den senaste tekniken tillsammans med våra team och kunder. Vi söker dig som uppskattar en positiv och dynamisk atmosvär där vi lyfter varandra tillsammans.

Dina framtida arbetsuppgifter

Gemensamt med resten av teamet har du ett stort intresse för BI och känner att det är där du vill fortsätta att utvecklas. Du är en affärsinriktad och utåtriktad person som har en hög teknisk expertis. Du gillar kundkontakt och att självständigt diskutera problem och lösningar med våra kunder för att skapa värde.

Följande arbetsuppgifter ingår i rollen:
• Analys, design och utveckling av BI-lösningar med Microsofts plattformar och verktyg.
• Delta i större utvecklings- och genomförandeprojekt.
• Du kommer även att arbeta inom system Oracle ODI.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen från universitet eller motsvarande kunskap samt 3-5 års erfarenhet av att vara utvecklare eller IT konsult. Du har flera års erfarenhet av Microsoft suite (SSIS, SSAS, SSRS, Power BI) och ett genuint intresse för BI / DQ - modellering och metoder (Data Vault, Data Kimball, Oracle Data Integrator ODI).

Vi ser att du har ett brinnande intresse för dataanalys och känner starkt för att arbeta som konsult då du uppskattar den variation som konsultyrket innebär. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i både tal och skrift.

Det är meriterande (men inget krav) om du har tidigare erfarenhet från:
• Övriga BI-plattformar eller programmeringsverktyg.
• Utveckling inom Microsoft .NET.
• Stor datateknik (t ex Hadoop och Spark).
• Azure / Cortana Intelligence Suite (t ex Data Lake, SQL Data Warehouse och Data Factory).
• Python och / eller R.
• Oracle Data Integrator.

ÖVRIGT:
Placeringsort är Göteborg.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-05-26.

För mer information, kontakta gärna:
Magnus Hillman (konsultchef), magnus.hillman@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb