Systemförvaltare till FMV

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 16 april 2019
Stängs
den 17 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara med och bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare och samtidigt utvecklas och ta ansvar på en myndighet i förändring?

Då är detta en spännande utmaning för dig!

Nu söker vi flera systemförvaltare som har kunskap inom utveckling och förvaltning av våra IT-system inom IT-stab.

IT-stab ansvarar för IT- och mobiltelefonirelaterade frågor samt utveckling, drift och förvaltning av IT-system. IT-stab ansvarar för att styra myndigheten inom IT-området genom att planera, inrikta, följa upp och genomföra IT-verksamheten inom FMV.

Om rollen:
Dina arbetsuppgifter innefattar att samordna arbetet inom det egna förvaltningsområdet gentemot förvaltningsledare, projektledare och övriga systemförvaltare inom IT-staben. Du stödjer verksamheten avseende användningen av och kravställning för berörda applikationer och styr tjänsteutbudet samt se till att tjänsternas innehåll stämmer överens med myndighetens krav och behov. Du jobbar löpande med prioritering, planering och utveckling av IT-stabens tjänster och för ett effektivt nyttjande, samt följer upp avtal och genomför upphandlingar.

Våra förväntningar på dig
Vi söker dig som har minst fyra års erfarenhet at IT-förvaltning från en större organisation samt erfarenhet av de vanligaste projektledningsprocesserna. Vi vill att du har arbetat med något projektverktyg exempelvis MS Project. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med IT-drift samt gärna kunskap om IT system som hanterar ekonomi exempelvis ERP. Har du tidigare erfarenhet av IT-tjänster från leverantör och erfarenhet av upphandlingar enligt LOU/LUFS ser vi även det som meriterande.

Du är högskole- eller civilingenjör inom relevant område gärna med inriktning mot IT, eller har motsvarande kompetens förvärvat på annat sätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. 
Som person vill vi att du är initiativrik, trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och uppnår resultat. Du strukturerar och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och driver dina processer vidare, gärna i arbete tillsammans med andra kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Elisabeth From (Saco-S), Gunnar Hansen (OFR/O), Peter Z Andersson (SEKO) och Håkan Antonsson (OFR/S). Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel). 
Vid frågor ber vi dig kontakta Mats Pettersson, chef IT Styrning på telefon 08-7824145.

Sista ansökningsdag är 17:e Maj.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Liknande jobb

Liknande jobb