FMV rekryterar drifttekniker

Rekryterare
FMV
Plats
Stockholm (Län), Arboga (Stad), Västmanland
Annonserat
den 16 april 2019
Stängs
den 17 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Har du erfarenhet eller är relativt ny som Microsofttekniker inom drift & infrastruktur? Då finns det en spännande utmaning hos oss på FMV!
 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende, hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att utvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat, drivet team med varierande bakgrund och teknisk kunskap. Klimatet är öppet och trivsamt.

Avdelningen, som tillhör FMV's IT-stab,  ansvarar för driften av kritiska system samt implementerar nya IT lösningar. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med andra enheter inom FMV, Försvarsmakten samt svenska leverantörer.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift av IT-infrastruktur och med fokus på nätverk, servrar, klienter och applikationer i en Microsoft miljö. Du är van vid att felsöka och åtgärda fel och tar hand om incidenter. Att dokumentera förändringar en viktig del av arbetet. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift samt innehar B körkort.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av Citrix lösningar, infrastruktur samt drift och andra gränsytor inom FM/FMV IS/IT-miljö högre sekretessnivåer. Om du har erfarenhet och kunskap om PM3 samt ITIL är det meriterande. Har du även erfarenheter från upphandlingar enligt LOU/LUFS ses det som meriterande.

Som person är du serviceinriktad, öppen och social med en god analytisk förmåga. Du drivs av och trivs med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Tjänsten är placerade i Stockholm eller Arboga.

Låter det här intressant?  Välkommen in med din ansökan omgående dock senast den 17 maj 2019
Du söker med CV, personligt brev och betyg via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb

I denna rekrytering samarbetar FMV med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Wassén, rekryteringskonsult på Experis IT, 08-508 859 02, lena.wassen@se.experis.com. 

Våra fackliga företrädare är Elisabeth From (Saco-S), Peter Z Andersson (SEKO), Gunnar Hansen (OFR/O/OFR/S/Försvarsförbundet). Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMVs växel)

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb