Driven integrationsutvecklare till SEB i Stockholm

Rekryterare
SEB
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 17 april 2019
Stängs
den 17 maj 2019
Ref:
179415F0-E7D0-4E67-BC89-8D64CF2A87CE
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba med integrationer och ta teknisk lead? Sök tjänsten som integrationsutvecklare hos SEB i Stockholm!

På SEB får du verka inom en spännande bransch hos en av de ledande finansiella koncernerna i Europa. Du kommer att få vara del av ett team som arbetar med utveckling och leverans av IT-tjänster till alla områden inom banken, så ditt bidrag får betydelse för många. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig en plats i vårt nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna. Varmt välkommen till oss!

OM JOBBET

Du och ditt team jobbar med bankens digitala kommunikation till bankens kunder. Vår vision är "zero paper". Det kan röra sig om t.ex. försäkringsbesked, årsbesked, kontobesked och avi-utskick. Bankens applikationer körs på olika plattformar som är byggd i t.ex. Java och de affärskritiska systemen ligger i bl.a. IBM:s stordatormiljö. I din roll som integrationsutvecklare kommer du framför allt att:

 

  • jobba med integrationer och konfiguration av digitala dokument
  • ta fram vår tekniska vision inom utvecklingsgruppen och inspirera till att denna blir verklighet
  • ansvara för planering och genomförande av systemuppgraderingar och systemutvecklingsuppdrag
  • samarbeta med arkitekter, utvecklare, testare och infrastrukturteam för att säkerställa att användarkraven uppfylls


Du tillhör avdelningen Digital Processing inom IT Solution Development (ISD) och teamet Capture & Output. Närmaste teamet består av 6 personer där alla utvecklar och designar olika typer av digitala dokument och tillhörande IT-tjänster. Gruppen präglas av prestigelöshet, ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta.

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av objektorienterad design och programmering i C++, Java, C# eller motsvarade. Du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser också att du ska ha erfarenhet av mjukvaruuppgradering, datamigrering samt förvaltning av företagsapplikationer på Windows- och/eller Linux-plattformar.

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av digital dokumenthantering i komplexa och affärskritiska företagsapplikationer, ISIS papyrus och/eller OpenText StreamServe, Adobes produkter: LCES/AEM och InDesign. Är du intresserad av grafisk formgivning/layout i tryckt samt elektronisk form kommer det komma väl till pass.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb