IT-arkitekt till Handelsbankens kundmötesplats

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 16 april 2019
Stängs
den 17 maj 2019
Ref:
2CAFE386-0742-44DE-B848-A771FFF4566E
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba strategiskt i en komplex och utmanade miljö som ligger i framkant tekniskt? Sök då till Handelsbanken i Stockholm!

Som IT-arkitekt hos Handelsbanken kommer du att få jobba med teknik som ligger i framkant inom javautveckling i bankens kundmötesplattform, vilket innefattar bl.a. internetbanken och företagstjänster. Detta är ett område som är avgörande för bankens fortsatta utveckling, där du kommer erbjudas ett stort ansvar och stora möjligheter att kunna påverka ditt område.

VI ERBJUDER DIG

 

 • Du erbjuds ett utvecklande, varierande och kreativt arbete på ett område med mycket arbetsglädje och hög kompetens.
 • Du ges stora möjligheter till en bra personlig utveckling och du kommer tekniskt ligga i framkanten inom javautveckling.
 • Du kommer ha en nyckelroll för att hålla ihop design och arkitektur mellan våra utvecklingsteam/projekt.


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här blir du en sammanhållande arkitekt som har en övergripande syn, en fingertoppskänsla för vad som är generellt / återanvändbart. Du kommer bli en utvecklings-nära arkitekt som kommer att hålla ihop projekt inom exempelvis system/domänplacering, tjänsteutformning, återanvändbarhet/gemensamma komponenter.

Här kommer du också att:

 

 

 • Ansvara och leda design och arkitektur för applikationsutvecklingen i vårt restbaserade tjänsteskikt för alla våra kundmöten och kontor.
 • Identifiera återanvändbara funktioner/komponenter, testbarhet, förvaltningsbarhet.
 • Samarbeta med applikationsinfrastruktur, säkerhet, koncernarkitektur och drift.
 • Beskriva och dokumentera överenskommen design och arkitektur.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Handelsbankens utvecklingsavdelning ansvarar för utvecklingen av webbaserade kundmöten, alltifrån företagstjänster till internetbank, och har påbörjat ett väldigt spännande teknikskifte mellan klienter och affärssystem. Det finns grupper som utvecklar applikationerna på en Javaplattform för alla kanaler på banken. Här arbetar man i tvärfunktionella team och i projekt där varje team/projekt har sitt eget fokus.

Kontoret är beläget på Torsgatan i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen som IT-arkitekt hos Handelsbanken ser vi gärna att du har ett stort teknik- och designintresse, samt att du har:

 

 

 • Flera års erfarenhet inom utveckling, design och arkitektur.
 • Goda kunskaper inom Java EE teknologier.
 • Erfarenhet av enhetstestning med Junit, Mockito eller liknande testramverk. Meriterande erfarenhet av integrations- och prestandatest.
 • Erfarenhet av verktyg såsom Eclipse/IntelliJ, GIT, TeamCity, SonarQube, Artifactory.


Eftersom Handelsbanken lägger stort fokus på varje individs vidareutveckling ser vi gärna att du har ett stort eget driv med ett genuint IT-intresse. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är teamorienterad och lockas av att jobba i ett tight team som delar med sig och ställer upp för varandra. Ditt verksamhetsintresse är stort, och du drivs av att vara med i framtagandet av nya lösningar samt förvalta dessa långsiktigt. I rollen kommer du att ha många kontakter inom hela koncernen vilket innebär att både svenska och engelska är ett krav.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb