IT-tekniker till Wellsec i Stockholm

Rekryterare
TNG Group AB
Plats
Stockholms län, Järfälla
Lön
Fast lön
Annonserat
den 11 april 2019
Stängs
den 12 maj 2019
Ref:
6A4AF145-6040-4806-A4CC-1A1E0A616029
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Wellsec i Stockholm Järfälla söker en IT-tekniker. Bli en del av företagets tillväxtresa, läs mer och sök redan idag!

Brinner du för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter? Vill du kombinera dina administrativa styrkor med ditt stora intresse för IT och IT-säkerhet? Till Wellsec i Stockholm Järfälla söker vi dig som vill gå in som en administrativ helpdesk-funktion. Det är en bred roll inom IT som ger dig möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Wellsec är ett innovationsföretag som i dagsläget befinner sig på en tillväxtresa. Här får du möjlighet att vara med och bygga rollen och företagets helpdesk-funktion. Som IT-tekniker på Wellsec kommer du in på ett mindre företag, som trots sin storlek är branschledande med teknik som ligger i framkant. Här växer personalen med företaget och det finns möjligheter för dig att göra rollen till din egen och utvecklas i rollen.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

 

  • Stötta fältteknikerna via telefon samt mejl och agera helpdesk för intern personal såväl som kunder för företagets system.
  • Bygga upp företagets kunskapsbank genom dokumentation av arbetet.
  • Ansvara för driftövervakning med åtgärd av företagets system.
  • Ansvara för installation, driftsättning, testning av datorer, kameror och trådlösa nätverk i hårdvaruproduktionen, samt testning av nya versioner av mjukvaran.


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Precis som tidigare nämnt befinner sig Wellsec i en tillväxtfas och i den här rollen får du möjligheten att vara med att i högsta grad bidra i denna spännande utvecklingsresa. Här kommer du in och får vara med att bygga upp och ansvara för företagets support-funktion.

Wellsec sitter i dagsläget i Järfälla och har 9 anställda, varav tre stycken arbetar som fälttekniker. Detta är en heltidstjänstmed arbetstider mellan 6:30-16:00 med delvis flexibla arbetstider och inleds med en provanställningsperiod på 6 månader. Tjänsten är tänkt att tillsättas så snart som möjligt enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

Du har några års erfarenhet inom IT, kanske från en helpdesk eller övrig supportfunktion. Du har god kännedom om att arbeta i Windows 10, Windows Server, Office 365 admin och nätverk. Vidare har du även god förståelse för Linux. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Vi ser gärna att du tidigare varit med och startat upp en helpdesk-funktion, alternativt följt med på ett företags tillväxtresa. Vi ser även gärna att du tidigare varit med och byggt upp företagets kunskapsbank.

Som person är du strukturerad samt pedagogisk för att effektivt kunna supportera fälttekniker och kunder samt för att bygga upp kunskapsbanken. Du är utvecklingsorienterad och självständig samt drivs av samarbete och bra service.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 

Liknande jobb

Liknande jobb