CGI

IT-konsult, Gällivare

Rekryterare
CGI
Plats
Gällivare, , Sweden
Annonserat
den 17 april 2019
Stängs
den 16 juni 2019
Ref:
J1218-1536
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vi söker dig som brinner för att jobba som konsult inom IT och vill utvecklas i vårt team i Gällivare. Vi söker dig som har kunskaper inom nätverk, Informationssäkerhet eller datacenter eller projektledning.

Du kommer att arbeta med allt från små projekt till stora åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Gällivare.

Arbetet är såväl enskilt som tillsammans både svenska och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Dina framtida arbetsuppgifter

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse oavsett erfarenhet. Certifieringar är meriterande men dock inget kvav. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder och uppdrag. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Sista Ansökningsdatum: 2019-06-15.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA GÄRNA

Per Andersson, Director Consulting Services, tel 0970-698856, per.e.andersson@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.