CGI

Lösningsarkitekt, Cloud infrastruktur

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 18 april 2019
Stängs
den 18 juni 2019
Ref:
J0119-1498
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Med 3800 anställda på 30 orter i Sverige har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi arbetar och tillsammans bygga ett företag som vi är stolta över.

Vi söker just nu en lösningsarkitekt inom området cloud infrastruktur till vår lösningsarkitektsgrupp. Vi ansvarar för att skapa lösningar i de största infrastrukturupphandlingarna i Sverige och Norden. Hos oss bygger du lösningar baserat på vår beprövade tjänstekatalog i kombination med en hög grad av kreativitet och nytänkande.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som lösningsarkitekt har du som huvudsaklig arbetsuppgift att i våra affärsprojekt inom infrastruktur outsourcingområdet ansvara för design av de lösningar vi erbjuder våra kunder. Arkitekten har det övergripande ansvaret för hela den tekniska lösningen och i framtagandet av den jobbar man i nära samarbete med affärsprojektledare, affärsägare, tjänsteutvecklare, tjänsteansvariga och specialister inom olika områden samt underleverantörer. En typisk kundlösning bygger till 70% på standardtjänster och 30% på kundunika lösningar.

Hos oss jobbar du i team där möjlighet till individualitet arbete kombineras med ett starkt lagarbete. Vi vinner våra upphandlingar som ett lag med hjälp av individuella prestationer. I rollen kommer du ha möjlighet att bygga ett brett kontaktnätverk så väl lokalt som internationellt.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och förstår de på markanden tillgänglig teknologierna inom cloudområdet. Samtidigt har du förmodligen en hög grad av affärsmannaskap och sedan tidigare en erfarenhet av att arbeta kundnära och att förstå kundens verksamhetsbehov. Du har en känsla för att översätta kundbehov till tekniska lösningar.

Du har förmodligen erfarenhet av lösningsarbete inom några av följande områden: Cloudteknik, Unix, Windows, Linux, servrar, lagring, backuplösningar, virtualisering, databas, applikationer och konsolidering.

Kunskap inom närliggande områden som arbetsplatstjänster, applikationsdrift och nätverkskommunikation är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete med offertskrivning, säljstöd eller som affärskonsult är också meriterande.

Du är duktig på att utrycka dig i tal och skrift. Att du gillar kundkontakt och att lösa kundens verksamhetsbehov med tekniska lösningar, är viktigare än att du idag har den rätta tekniska kunskapen.

ÖVRIGT
Placeringsort är Stockholm.

Ansökningar hanteras löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV! Sista ansökningsdagen är 2019-06-17.

För mer information, kontakta gärna:
Jörgen Alevad, jorgen.alevad@cgi.com, 0733-984122

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb