CGI

Säkerhetsrådgivare inom CyberSecurity & digital transformation

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 18 april 2019
Stängs
den 30 maj 2019
Ref:
J0119-0428
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Med 3800 anställda på 30 orter i Sverige har vi en gemensam dröm om att ha roligt när vi arbetar och tillsammans bygga ett företag som vi är stolta över.

Som säkerhetsrådgivare på CGI kommer du att träffa våra kunder ensam eller tillsammans med våra tjänsteägare/experter och guida kunden i den digitala transformationen. Du kommer vara ett bollplank för kunden, en ledstång att hålla sig i. "Vilka säkerhetsfrågor är viktiga för just kundens organisation?" är exempel på frågor du kommer att ägna dig åt. Du är också aktiv under införsäljning och kan även medverka i leveranser där du balanserar mellan verksamheten/kundens krav och CGIs/ITs leverans.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra CGIs cybersecurity-team som har kompetens inom hela säkerhetsområdet. Vi levererar egenutvecklade säkerhetstjänster, sårbarhetsanalyser och pentester, tjänster inom identity and access management samt expertkompetens inom IT-säkerhet och informationssäkerhet. Våra kunder finns primärt på den nordiska marknaden men också i Holland, Tyskland, USA och Kina. Du kommer att vara stationerad i Stockholm, men resande kan förekomma.

Mentorskap till våra juniora säkerhetskonsulter ingår också i din roll liksom att jobba tillsammans med dem i uppdrag. Rollen blir lite vad du själv gör den till!

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

I rollen som säkerhetsrådgivare är egenskaper som lyhördhet och samarbetsförmåga viktigt samt viljan att verka/delta i teamet. Att du också bidrar till att vi har roligt på jobbet är en självklarhet. Vi har högt i tak och vi delar med oss av vår kunskap, vilket är en förutsättning för att vi ska kunna leverera på topp. Att ha roligt på jobbet är viktigt och i vår vardag ingår att dela med sig av kompetens och erfarenheter. Samtidigt som vi älskar vårt jobb ser vi till att ha balans i livet, som är en självklarhet.

Vi tror att du har följande profil:
• Du ska vara senior inom Informationssäkerhet och på en övergripande nivå också ha förståelse för IT-säkerhet.
• Du måste vara bra på att kommunicera med olika målgrupper/kompetenser, samt vara expert på kundnära problemlösning. Du måste förstå kundens krav/behov och omvandla dem till lösningar som våra experter levererar.
• Du ska kunna genomföra riskanalyser i workshopform och ha erfarenhet av att införa processer och rutiner avseende säkerhet i en organisation. Certifiering såsom CISM, CISA CRISC eller liknande, är meriterande.

ÖVRIGT
Placeringsort är Stockholm eller Göteborg.

För mer information, kontakta gärna:
Anna Dawrin (08-671 15 94) eller Andy Docherty (08-671 02 03).

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2019-06-17.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb