Frontend utvecklare

Rekryterare
AQC
Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 18 april 2019
Stängs
den 18 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Som konsult på AQC är tekniken det primära. Vill du fylla dina dagar med exempelvis applikationsutveckling, test eller arkitektur är vårt mål att du ska få fokusera på just det. Att förhandla om nästa uppdrag eller planera årets konferens, det fixar vi! 

Våra uppdrag varierar men omfattar ofta de senaste teknikerna och ramverken. Våra kunder finns inom en rad olika branscher och uppdragen kräver bred kunskap inom bland annat; JavaScript, Node.js, Vue, React eller Angular.

Vi söker dig som efter din utbildning har ägnat de senaste åren åt Frontend utveckling inom webb och/eller applikations-utveckling och drivs av viljan och intresset att hjälpa kunden till framgång. Hos oss jobbar du nära kunden för att skapa bästa möjliga resultat i varje projekt. Du är kommunikativ, driven, resultatorienterad och van att jobba såväl enskilt som i team.

Vårt erbjudande innebär att den största delen av intäkten från ett uppdrag går till dig, det är du som gör jobbet och det är du som ska bli belönad för det. Du får fritt välja hur mycket du exempelvis vill ta ut i lön, lägga undan till pension eller ladda semesterkassan med. Den delen som går till AQC täcker bland annat kostnader för säljarbetet för ditt nästa uppdrag, fakturering, ekonomiskrådgivning och gemensamma aktiviter.

Grunden till vårt företag tog fart under 2013 och vi gick under namnet Test & QA. Vi hade som mål att skapa ett konsultbolag med fokus på Test och kvalitetssäkring. Mycket har hänt sen dess och under 2016 valde vi att bredda vårt fokus inom Tech och lanserade då vårt nya namn AQC – Abiding Quality Consultants.

Idag är vi 25 stycken konsulter och det nya namnet ger en bredare bild kring hur vi arbetar som konsulter; uppdrag med bestående kvalité. På AQC har vi fördelen att inte vara bundna till någon teknik utan kan idag erbjuda uppdrag inom bland annat system-applikationsutveckling, app-utveckling och test och detta gör vi en rad olika tekniker. Våra kunder finns inom olika områden som Fintech, produktutveckling, media och gambling.

Nyfiken på vad vi kan erbjuda dig? Varför inte ta ett samtal med vår HR Manager Fredrik Pettersson (073-080 74 50) så berättar han gärna mer!

Liknande jobb

Liknande jobb