Gruppchef Koncerngemensam IT till JM

Rekryterare
JM AB
Plats
Solna (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 18 april 2019
Stängs
den 18 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du vara delaktig i utvecklingen av morgondagens hållbara bostäder, bostadsområden och städer hos Sveriges största projektutvecklare av bostäder? Vill du arbeta i en ledande befattning där du bär en viktig roll i att både utveckla dina medarbetare såsom att aktivt driva arbetet med att hitta samverkansformer för vidare utveckling?

Om tjänsten
Till JM-koncernens avdelning för Verksamhetsutveckling och gruppen för Koncerngemensam IT söker vi nu en Gruppchef. Du kommer att leda din grupp idag bestående av drygt sex medarbetare som alla är specialister inom sina områden, till detta ingår också ett varierande antal konsulter. Koncerngemensam IT ansvarar för att driva förvaltningsutveckling inom en rad IT-områden på koncernnivå såsom exempelvis:

• Applikationsdistribution 
• Windowsdatorer (ca 2000st)
• Tunna klienter på alla byggarbetsplatser
• Tekniklösningar för smarta kontor
• BI-plattform och Integrationstjänster
• Med mera.. 

Gruppens leverans är till viss del outsourcad genom en rad olika mindre samarbeten, en viktig uppgift för dig som Gruppchef blir att tillsammans med dina medarbetare se över, konsolidera och ansvara för att rätt tjänst är outsourcad till rätt leverantör. I det dagliga stöttar du respektive medarbetare och säkerställer att rätt förutsättningar finns för att kunna ta ansvar för -och utvecklas inom sina respektive specialistområde. 

Rollen ingår i ledningsgruppen för IT och har fullt budget- och resultatansvar, rapportering sker till Chef för IT-utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i JM:s moderna och fina lokaler i Solna.

Är det här du?
Vi söker dig som har arbetet i en ledande befattning tidigare, förslagsvis som Teamleader. Delivery Manager, Projektledare eller liknande. Du har en god övergripande teknisk förståelse men behöver ej vara specialist, det är dina medarbetare redan. I tidigare roller har du skaffat dig god kompetens inom både IT-upphandling och förändringsledning. Ett stort plus är om du också tar med dig erfarenhet från BI- tjänster eller Integrationsplattformar. 

Du har en för tjänsten relevant akademisk utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet samt både god svenska och engelska i tal och skrift. 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är en naturlig, inlyssnande ledare med en mycket god kommunikativ förmåga. Du trivs i en social roll med många kontaktytor där du representerar din grupp och är ansiktet utåt mot resten av verksamheten. Vidare värdesätter vi att du är en ödmjuk men också drivande person som är lösningsorienterad men som också får dina medarbetare att lyfta till nästa nivå. 

JM erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. 

Välkommen in med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb