CGI

Business Developer Pegasystems, Stockholm

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 21 april 2019
Stängs
den 21 april 2019
Ref:
J0219-0834
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Varför innebär detta för mig?

Vi erbjuder en utmanande och dynamisk roll med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vi värderar högt personliga egenskaper som bidrar till vårt utmanande team i det stora bolaget. Du kommer hamna i en grupp med högpresterande personer som alla har en stark drivkraft och vilja att göra dig framgångsrik med tyngdpunkt på att ha roligt under tiden. Vi jobbar nära kunden och är alltid intresserade av att utveckla och förnya tjänsterna efter deras önskemål. Arbetsmiljön är ständigt i rörelse och känslan av att jobba hos en global arbetsgivare är stark.

En hälsosam kombination mellan arbete, familj & fritid är viktig för oss i gruppen för att alla ska må bra och trivas. Det bidrar också till att vi skapar förtroende mellan varandra som tillsammans gör att alla vill och orkar prestera högt samtidigt som vi givetvis ska ha roligt.

Anslut dig till oss och bli del av vår framgång!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vad ska jag göra?

Du ska driva och ansvara för vår helt nya satsning inom Pega. I rollen som Business Developer Pegasystems kommer du att bygga upp en enhet med konsulter och tjänster inom området. Du kommer ansvara för att vara nära kunden samt hantera och utveckla deras verksamhet runt Pegasystems.

I rollen som Business Developer Pegasystems ingår det att vara en kontaktyta mellan våra kunder med fokus på konsult och tjänster. Utveckla och sälja existerande tjänster samt skapa nya. Målet är att skapa mervärde för kunden med utgångspunkt från tjänster inom ramen för Pegasystems. Vi anpassar ofta tjänster och konsulterbjudanden utifrån kundens önskemål och krav.

Förutom ledning och rådgivning runt Pega kommer du att ha möjlighet att arbeta med hela processen från framtagande av nya produkter och tjänster till försäljning och slutligen support och underhåll.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vad behöver jag veta?

För att bli framgångsrik önskar vi att du har en bakgrund inom IT och gedigen erfarenhet av applikationer och tjänster kring Pegasystems. Kunskaper inom IT-säkerhet och riskhantering är inte heller helt fel. Vi tror på professionell och personlig utveckling både genom arbete och utbildning.

Vem är jag?

Vi letar efter en resultatinriktad och energisk ledare som jobbar bra i grupp, har en proaktiv inställning och positiv grundinställning. Vi tror att du är social, gillar människor och har en "klart-vi-kan" attityd. Vi ser också att du tar ansvar i dina uppdrag och åtaganden i sann entreprenörsanda. Dessutom räknar vi med att du stöttar dina kollegor, vår verksamhet, har en öppen attityd och kör med rak kommunikation och slutligen alltid utmanar dig själv och resten av gänget.

Var kommer jag jobba?

Vi utökar kontinuerligt vår enhet och våra erbjudande inom divisionen Stockholm. Kom till oss och hjälp våra kunder lösa deras mest kritiska utmaningar, bidra till bättre prestanda och öka våra konkurrensfördelar. Vi erbjuder dig en utmanande roll med riktigt bra möjligheter till personlig utveckling och att få jobba med de senaste trenderna och den senaste tekniken.

Vart vänder jag mig om jag vill hänga på?

För mer information och en gratis kopp kaffe, kontakta Jimi Inge, Head of RegTech,

jimi.inge@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb