Utvecklingschef till ToFindOut i Stockholm

Rekryterare
ToFindOut
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 23 april 2019
Stängs
den 24 maj 2019
Ref:
14D249B2-153C-40E9-8121-E6B707621B94
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Vill du jobba både nära produkt och team samt strategiskt med produktutveckling? Sök jobbet som utvecklingschef på ToFindOut!

Vi bygger för framtiden och vill ta tillvara på alla digitala möjligheter! Här blir du en av nyckelpersonerna och kommer att ges möjlighet att sätta din prägel på en IT-miljö med moderna och spännande tekniker.

VI ERBJUDER DIG

Vill du vara med på en intressant resa på ett entreprenöriellt bolag i tillväxtfas?

Som utvecklingschef hos oss kommer du till en början att jobba operativt nära produkten och teamet för att sedan succesivt ta ett större grepp för att kunna driva förändring framåt. Vi har just gått över till en ny modern plattform där alla möjligheter finns att bygga innovativa lösningar.

Här får du en bred roll som spänner över både operativt och strategiskt arbete med att vidareutveckla kärnan i vår affär.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här blir du en av nyckelpersonerna för vår resa framåt! Här kommer du bland annat att få:

 

  • Personalansvar med personliga utvecklingsplaner, utvecklingssamtal samt coachning
  • Skapa teknisk roadmap och prioritera utvecklingsarbetet
  • Agera brygga mellan IT och resten av verksamheten, samt konkretisera abstrakta önskemål och krav.
  • Övergripande ansvar för att säkerställa användarvänliga, säkra, moderna och skalbara lösningar.


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här jobbar vi agilt i tvärfunktionella team. Du kommer att ansvara för ett team om 5 utvecklare med olika inriktningar och sitta i navet mellan sälj och leverans. Du kommer även ha en nära dialog med både ledning och VD. Vi sitter centrala Stockholm (Barnhusgatan) i mysiga lokaler.

MER OM DIG

Här kommer ditt jobb synas och ge effekt varför vi tror att du gillar att ta ansvar och vågar fatta beslut. Detta är en kommunikativ roll med många kontaktytor så vi ser också framför oss en person som uppskattar dialogen. Du kan också med lätthet föra dialoger på olika nivåer och agera tolk mellan verksamhet och IT. Vi tror även att du har erfarenhet av att leda och inspirera både team och företag, gärna i förändring. Du har en bra grund inom IT, en förståelse för utveckling och gärna erfarenhet av Atlassians verktyg och agila utvecklingsmetodiker. Vidare är det en stor fördel med kunskaper inom .NET Core, API:er, Java, React, SQL, Microservices och skalbara system.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb