DevOps-utvecklare - Continuous Integration

Rekryterare
Folksam
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 april 2019
Stängs
den 19 maj 2019
Kategori
Systemutvecklare
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Det här gör du som DevOps-utvecklare på Folksam
Rollen som DevOps-utvecklare inom .NET innebär en utmanande och omväxlande vardag med stort eget ansvar. Du ingår i ett agilt devops team som utvecklar och driver ett av våra continuous integration system. Vi jobbar med tidig effekthemtagning av kund- och affärsnyttor bl a genom kontinuerliga leveranser och sömlöst samarbete. Vi arbetar även med ständiga förbättringar av såväl programkod såväl som av vårt arbetssätt. Du kan förvänta dig ett varierat och spännande arbete där vi strävar mot att använda ny teknik så att det gagnar våra kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • ansvara för och driva byggautomatisering med TFS Build vNext samt ha ett helhetsansvar för TFS som plattform (byggservrar, nuget, processmallsutveckling och konfiguration)
 • scriptning i Powershell samt konfigurering av Windows-miljöer med Powershell och Desired State Configuration
 • sätta upp och vidareutveckla installationsprocesser i releaseverktyg (Octopus Deploy)
 • driva implementation av nya verktyg och processer kring dessa
 • ansvara för att skapa förutsättningar för testautomatisering och integration med automatiserade tester


 • Vi söker dig som har intresse för programvaruutveckling och för verktyg som effektiviserar utvecklingsflöden samt IT infrastruktur som underlättar programvaruframtagning. Du får arbeta tillsammans med motiverade team i mycket nära samarbete med affärsverksamheten. 

  Är du den vi söker?
  För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har kunskap och erfarenhet inom dessa områden:

  • Microsoft servermiljö, IIS, TFS (byggautomatisering med TFS Build vNext), Visual Studio .NET, SQL Server och integration mot releaseverktyg
  • automatiserade tester
  • komplexa driftmiljöer med många beroenden och olika tekniker
  Det är meriterande om du har erfarenhet av verktyg så som Octopus Deploy samt erfarenhet av Azure.


  Du stimuleras av att arbeta i team i en organisation med hög utvecklingstakt och tycker om att ta ansvar och vara drivande. Dessutom är du bra på att bygga och upprätthålla goda relationer. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och vill vara en kunskapsresurs för andra.

  Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag
  Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat. Se filmen om hur det är att jobba på Folksam här.

  Så söker du jobbet
  Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag, men senast den 19 maj 2019. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

  Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Christina Mattsson, gruppchef, 08-772 67 46.

  Fackliga representanter: Forena Leif Blomqvist 0708-31 60 44, Handels Mikael A Carlsson 0708-31 51 32 och Akademikerföreningen Per Hansson 0708-31 60 67.  Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar.

  Liknande jobb

  Liknande jobb