Scania

Utvecklingsingenjör E-mobility - Battery Management

Rekryterare
Scania
Plats
Sodertalje, Stockholm
Annonserat
den 25 april 2019
Stängs
den 27 maj 2019
Ref:
20191760
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill Du vara med och bidra till denna utveckling?

Vår avdelning utvecklar komponenter, system och funktionalitet för elektrifierade fordon och gruppen utvecklar mjukvara och funktionalitet för högspänningsbatteri, kylsystem och laddning av dessa elektrifierade fordon. Utveckling av SW är främst modellbaserad, men säkerhetskritisk SW görs i C.

Din profil
Vi söker Dig som vill vara med och utveckla morgondagens elektronik och mjukvara för fordon. Detta är en möjlighet för Dig som är driven och hungrig på teknik, nya erfarenheter och utmanande uppdrag. Du är i dag eller vill arbeta som SW utvecklare, SW arkitekt, Safety Engineer eller testingenjör.

Vi ser gärna att Du har relevant arbetslivserfarenhet och vi tror att Din utbildningsbakgrund är civil- eller högskoleingenjör från data-, elektro-, automatiseringsteknik, mekatronik eller motsvarande. Du kommunicerar flytande på engelska i såväl tal som skrift.
Erfarenhet av MATLAB/Simulink, Stateflow, C-programmering, Eclips, Visual Studio och CANalyzer/CANoe är meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att det är viktigt att uppskatta en föränderlig miljö och att ibland behöva anpassa arbetssätt efter de nya förutsättningar som skapas av vår tillväxt. För oss är team-känslan viktig, vi jobbar nära varandra och hjälps åt.

Låter det intressant - tveka inte att ta kontakt.

Mer information
Kontakta gärna Göran Lissel, gruppchef, +46 8 553 51937

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 12 maj, som ska innehålla CV och relevanta betyg/intyg. Urval kommer göras löpande under ansökningstiden.

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.

Liknande jobb

Liknande jobb