Dokumentationsingenjörer

Plats
Stockholm (Län)
Annonserat
den 26 april 2019
Stängs
den 31 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och ska nu bygga ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Med ny teknik tänker vi långsiktigt och möjliggör utveckling av avloppsreningen även i framtiden, för stockholmarnas och Östersjöns bästa. För att bibehålla en väl fungerande avloppsrening behöver vi nu få in dig som vill arbeta och bidra i processen under och efter detta spännande miljöprojekt.

Vi söker nu två st dokumentationsingenjörer, en med placering på Bromma reningsverk och den andra på Henriksdals reningsverk

I era arbetsuppgifter ingår att:

  • Hantera och uppdatera teknisk information såsom ritningar och tekniska specifikationer m.m.
  • Skriva instruktioner, rutiner och manualer
  • Vara användarstöd och vid behov utbilda egen och extern personal
  • Utveckla verktyg, metoder och regelverk inom området
  • Delta som sakkunnig och kravställare i utveckling/investeringsprojekt.
  • Granska ritningar och dokumentation vid förändringar inom ansvarsområdet.
  • Bevaka teknikutvecklingen på marknaden och lämna förslag till förbättringar.

I rollerna ingår även att förbereda och delta vid integration av andra system, upphandling samt installation av nya system. Du kommer att självständigt få genomföra utredningar och mindre projekt inom ansvarsområdet

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, ledarskap och projektledning är meriterande. Arbetet sker bland annat i vårt PLM system COMOS. Kunskaper i dokument- /informationshanteringssystem samt CAD-verktyg är meriterande. För att lyckas i rollen bör du vara analytisk och metodisk i ditt arbetssätt, ta initiativ och komma med förslag på lösningar samt vara resultatinriktad. Ett krav är att behärska svenska språket flytande i tal och skrift.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning

Du kommer att arbeta i en grupp med ca 12 personer bestående av både egen personal och konsulter under ledning av en processledare för anläggningsinformation.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Conny Ohlson, 08-522 133 05 eller processledare anläggningsinformation Peter Jansson, 08-522 133 19. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten via denna länk och vi vill gärna ha din ansökan senast den 31 maj. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Liknande jobb

Liknande jobb