CGI

CGI Talent Program

Rekryterare
CGI
Plats
Stockholm; Malmö; Göteborg; Karlstad; Linköping; Sundsvall; Gävle; Östersund, Stockholm , Sweden
Annonserat
den 29 april 2019
Stängs
den 21 maj 2019
Ref:
J0219-1074
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

CGI leder digitaliseringen av Sverige och är en världsledare på att omvandla innovation, information och teknologi till framgång för våra kunder. Vi har 74 000 kollegor i 40 länder varav 4 000 finns i Sverige. En kombination som öppnar många och flexibla karriärvägar.

Om du söker en utmanande och dynamisk arbetsplats där dina erfarenheter och din kunskap får erkännande och bidrar till företagets framgångar behöver du inte leta längre - CGI är perfekt för dig! Vi tillhandahåller en miljö som gör att du kan utnyttja din fulla potential och uppnå dina mål. Inom CGI vill vi skapa spännande möjligheter för dig som är nyexaminerad eller arbetat i högst 2 år, och vill bidra till framtiden på ett av världens största IT-konsult företag.

Dina framtida arbetsuppgifter

CGIs Talent Program startar den 23 september 2019 och sträcker sig över 10 månader. Programmet inleds med gemensam utbildning och introduktion i Stockholm tillsammans med övriga deltagare av programmet. Därefter tar den lokala introduktionen och utbildningen vid på det CGI kontor där du blir placerad. Under programmet arbetar du som konsult i kundprojekt där du stöttas av en senior kollega/buddie.

Vid flera tillfällen under CGIs Talent Program träffar du de övriga deltagarna i programmet för erfarenhetsutbyte, gemensamma utbildningar och workshops inom konsultmässighet, projektledning, trender inom digitalisering, innovation med mera. Tillsammans med de övriga deltagarna kommer du att göra studiebesök och delta i teambuilding aktiviteter.

I år erbjuder vi Talent Program på följande orter:

 -Göteborg
 -Karlstad
 -Linköping
 -Stockholm
 -Sundsvall
 -Gävle
 -Malmö
 -Östersund

Kompetensinriktningarna på de olika orterna kan variera.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker dig som i år tar examen från Universitet/Högskola med inriktning på Systemvetenskap, IT-ekonomi, Business Intelligence, som civilingenjör eller motsvarande, alternativt att du tagit din examen för max två år sedan. Du har minst en kandidatexamen och är flytande i tal och skrift i engelska och svenska. Som person har du ett brinnande intresse för IT, en drivkraft och vilja att utvecklas samt är nyfiken på rollen som konsult.

Syftet med CGIs Talent Program är att du ska få bästa möjliga start som konsult inom IT-branschen och vår förhoppning är att kunna erbjuda så många som möjligt av våra deltagare en fortsatt karriär inom CGI, som vid flertal tillfällen har utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Ange tydligt i din ansökan vilken ort du är intresserad av.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 2019-05-31.

För mer information kontakta rekrytering.se@cgi.com

Talent program, Trainee program, students, graduates

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb