CGI

Payrollspecialist, Göteborg

Rekryterare
CGI
Plats
Göteborg, Västra Götaland, Sweden
Annonserat
den 1 maj 2019
Stängs
den 1 juli 2019
Ref:
J0419-0546
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en vass lönespecialist med erfarenhet av POL? Välkommen till oss på CGI! Vi behöver nu förstärka vårt team med ett par duktiga lönespecialister och vågar lova riktigt spännande uppdrag med många möjligheter!

CGI erbjuder ett medlemskap utöver det vanliga. Vi är alla delägare i företaget vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget.
Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.
Du kommer till en arbetsplats där vi verkar i spännande uppdrag för landets största företag.
Med 72 400 kollegor i fem världsdelar och på fler platser i Sverige än något annat IT-företag, vågar vi lova inspirerande möten för utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som lönespecialist kommer du att få arbeta i en etablerad leverans till någon av våra stora kunder. Arbetet utförs på kontoret i Göteborg tillsammans med ett team av Lönespecialister och Service Delivery Managers. Vi jobbar efter väl dokumenterade processer och har stort fokus på ständiga förbättringar. Lönesystemet som du kommer att arbeta i är POL.

Låter det som en roll för dig?
Tveka då inte att skicka in din ansökan eller kontakta Christina Wantling för mer information!
Kontakt:
Christina Wantling, Director consultant, +46 76 1019862

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-06-30

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.

Liknande jobb

Liknande jobb