Systemförvaltare till redovisningsenheten

Rekryterare
Nacka kommun
Plats
Nacka (Kommun), Stockholm
Annonserat
den 2 maj 2019
Stängs
den 22 maj 2019
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Nacka kommun, redovisningsenheten

Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun där stadens puls möter hav och skog och där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill göra skillnad och som har vad som krävs för att utvecklas med oss.Vill du vara med på en spännande resa som systemförvaltare i en av Sveriges mest expansiva kommuner? 


Ditt uppdrag som Systemförvaltare i Nacka kommun 
Här trivs du som vill ha utmaningar, möjligheter och tycker om att arbeta utifrån tydliga, levande värderingar. Vi befinner oss i ett spännande skede med snabb utveckling och som systemförvaltare kommer du att ha en viktig roll i vårt arbete med att digitalisera och automatisera ekonomiprocesserna.

Tillsammans med systemgruppen har du ett övergripande ansvar för samtliga moduler i kommunens ekonomisystem med ett specifikt ansvar för modulen Budget & Prognos och rapporter. Du kommer att sköta löpande förvaltning, utveckling, testarbete och utbildning av användare och support. Viss förvaltning av kommunens analysverktyg ingår också. Rollen är placerad på redovisningsenheten och du får drygt 30 härliga kollegor varav två inom systemgruppen som du kommer att ha ett mycket nära och dagligt samarbete med.


Din profil 
Du är navet mellan tekniken, systemen och användarna och trivs med att vara serviceinriktad och kan snabbt flytta fokus mellan olika prioriteringar. För att lyckas i rollen som systemförvaltare är det viktigt att du har erfarenhet av arbete med verksamhetsnära ekonomistyrning och systemutveckling samt att du också har erfarenhet av att arbeta medbudget, prognos, tid och projekt, kund- och leverantörsreskontra och integrationer. Du har ett stort intresse av systemlösningar och vill utvecklas vidare inom detta.

Vi söker dig som får energi och arbetsglädje i en varierad vardag där du ena stunden hjälper en kollega med en fråga och även kan lyfta blicken och bidra till verksamhetens långsiktiga utveckling. Du tycker om att jobba tillsammans med andra och löser prestigelöst problem och utmaningar med engagemang. Du har en relevant högskoleutbildning inom IT-ekonomi eller redovisning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom en politiskt styrd organisation. Självklart kan du arbeta i Excel. 

Du är självgående, lyhörd och har en god förmåga att kommunicera och möta människor på ett positivt sätt. Du har även lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.


Det här erbjuder vi!
En stimulerande roll på en trivsam arbetsplats i framkant med nöjda, engagerade och motiverade medarbetare som trivs med stort eget ansvar, flexibilitet och stora möjligheter till utveckling.

Ar­betsplatsen ligger i Nacka stadshus ett stenkast från Nacka forum. Att resa hit med buss tar 15 minuter från Slussen och 20 minuter från Gustavsberg. Nacka kommun värdesätter mångfald och har cirka 4 400 anställda som arbe­tar för att ge drygt 100 000 Nackabor god service, stor valfrihet och starkt inflytande. Här får du också friheten i möjligheten att jobba hemma, tillgång till motionslokal i Nacka stadshus, friskvårdstimme och friskvårdsersättning samt växling av semesterersättning mot fler semesterdagar.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut så ansök gärna redan idag! Självklart är du välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag den 22 maj 2019.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Nacka
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/186
Kontakt

  • Pia Nordeman, enhetschef, 08 718 91 77

Facklig företrädare

  • Yvette Forssmark, Vision, 08 718 91 68

Publicerat 2019-04-29
Sista ansökningsdag 2019-05-22

Liknande jobb

Liknande jobb