Digital marknadsförare till Arbesko

Rekryterare
Arbesko
Plats
Örebro län, Örebro
Lön
Fast lön
Annonserat
den 2 maj 2019
Stängs
den 20 maj 2019
Ref:
489C28A6-A611-4DAB-A4C5-EEAAA8F41AA7
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Intressant roll för dig som brinner för digital marknadsföring på Arbesko i Kumla

Vill du arbeta på ett företag med korta beslutsvägar, högt tempo och med ett starkt varumärke? Trivs du i en kreativ och operativ roll med fokus på digitala kanaler? Bra. Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en marknadsförare till framgångsrika Arbesko i Kumla. Du får en fri, viktig och varierande roll där du är drivande i företagets resa från traditionell annonsmarknadsföring till digital varumärkeskommunikation.

Tjänsten är initialt ett längre konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning hos kund.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Du blir utbildad av Lianatech i CMS och verktyg, dvs. ingen förkunskap krävs.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Digitalisera Arbeskos marknadsföring där optimering av varumärkets digitalnärvaro sker i verktyg från https://www.lianatech.se/
  • Ansvarig projektledare för införande av ny digitalplattform från Liana vilket innefattar PR, CMS, Mail, E-handel, PIM samt Inbound marketing
  • I samråd med ledning och reklambyrå sätta contentplaner för implementation av budskapsstrategier via annonsering, SEO, re marketing och sociala medier.
  • Skrivande avsett för egna kanaler, kund eller media; pressmeddelande,blogginlägg, artiklar, produkttexter, nyhetsbrev, samarbetsmail, soc. media-posts mm
  • Löpande hantering av all marknadsföring via hemsida, e-postutskick, och sociala medier inklusive strategisk planering och analys
  • Koordinering/projektledning/samordning av taktisk marknadskommunikation
  • Löpande originalarbeten i Adobe Illustrator samt Adobe Photoshop
  • Eventkoordinator för mässor, kundevents och interna säljmöten
  • I samråd med marknadschefen utvärdera effekten av beslutade marknadsinsatser
  • Stötta säljorganisationen och hjälpa till att driva tillväxt via företagets partners


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen rapporterar du till chefen för Produkt och Marknad. Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom såväl Arbesko som med marknadskollegor inom Bergman & Beving samt med reklambyrå och andra partners.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom området samt ett antal års erfarenhet från en liknande roll. Du har mycket goda kunskaper inom det digitala området samt erfarenhet av B2B och/eller B2C. Tidigare erfarenhet från byrå är meriterande.

Som person är du kommunikativ. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Vidare ser du och tar vara på affärsmöjligheter och har ett starkt positivt inflytande på verksamhetens tillväxt och lönsamhet. Du är duktig på att skapa ett användbart nätverk med kontakter och relationer och använder detta för att uppnå mål. Du är innovativ och trivs med att kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!