Regionchef till SecureLink

Plats
Gävleborgs län, Gävle
Lön
Fast lön med provision
Annonserat
den 2 maj 2019
Stängs
den 2 juni 2019
Ref:
62A72356-A2E9-40EF-9D91-71B4B686B392
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Var med och bygg upp vår nya region i norra Sverige och följ med på vår resa att bli Europas ledande företag inom cyber security!

Vi söker dig som vill anta rollen som Regionchef och ytterligare utveckla en helt ny region för oss i norra Sverige. Förutom regionerna Syd (Malmö), Väst (Göteborg) och Öst (Stockholm), ska vi nu etablera region Norr med utgångspunkt i Gävle. Det här en fantastiskt möjlighet att vara med och bygga upp en ny regional verksamhet med en resursstark organisation med ett välkänt varumärke i ryggen! Är du redo att anta utmaningen?

Varmt välkommen att bli vår nya kollega på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och bygga upp och utveckla en ny region för oss. Som Regionchef blir du övergripande ansvarig för hela affären och har ett tydligt mandat att driva affären för att tillvarata försäljningsmöjligheterna på bästa sätt. Du får själv rekrytera ditt eget team som tillsammans med dig kommer att driva utvecklingen och expansionen av vår nya region. Med din branschkunskap och lokala marknadskännedom kommer du få möjlighet att styra verksamheten och affären för att nå bästa resultat. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp på nationell nivå och tillsammans med de andra Regioncheferna och Sverigechefen få de bästa förutsättningarna att strategiskt utveckla regionen.

Vi på SecureLink är ett team av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till våra kunder. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Vi är just nui ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe". Vill du följa med oss på resan?

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Regionchef kommer du att bli ansvarig för att bygga upp och utveckla den regionala verksamheten i norr, vilket inkluderar personalansvar, budgetansvar och resultatansvar. Du kommer att bli vår frontfigur för vår verksamhet i norr och en ledare för vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur.

Du kommer bland annat att arbeta med följande:

 • Analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
 • Ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner och actionplans
 • Ta fram kundplaner, bearbeta nya och befintliga kunder samt utveckla kundbas
 • Planlägga och ansvara för rekrytering och kompetensförsörjning
 • Budgetarbete och resultatansvar
 • Rapportera resultat, KPI-uppföljning och forecast
 • Ansvara för beställning av utvecklingsprojekt


ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Regionchef kommer du att rapportera till vår Sverigechef. Du kommer att ha mycket kontakt med de övriga Regioncheferna och även aktörer som är ansvariga för kunder eller leveransen till kunderna som tillhör din region. I rollen ingår en del resande och uppskattas uppgå till ca 2 dagar/vecka på sikt. Rollen kräver körkort.

Då kontoret inte ännu är etablerat är placeringsorten relativt flexibel, men utgångspunkten kommer att vara Gävle med omnejd.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du som kommer att trivas och lyckas i rollen som Regionchef har med dig följande i form av erfarenhet och kunskap:

Erfarenhet:

 • Erfarenhet från teknisk eller kommersiell roll inom IT-säkerhet
 • Erfarenhet affärsförhandlingar och anbudsförfarande
 • Erfarenhet av att hantera både operativa och strategiska frågor
 • Ledarskapserfarenhet

Kunskap:

 • Förmåga att skapa engagerade team och coacha/leda förändring
 • God affärsförståelse och förmåga att analysera resultat och nyckeltal
 • God teknisk förståelse kring IT och IT säkerhet
 • Kan kommunicera på svenska och engelska flytande
   

Som person är du affärsdriven och resultatinriktad, du drivs av att arbeta mot krävande mål och vill vara framgångsrik. Du trivs i en roll med många kontaktytor och är duktig på att skapa och underhålla relationer. Som ledare är duär omtänksam och team-orienterad, du njuter av att arbeta med andra och är stödjande och trevligatt vara med. Då du kommer att arbeta med att utveckla strategier och omsätta vision till handling är du duktig på att se saker och ting ur ett brett perspektiv och att överväga långsiktiga konsekvenser av handlingar och aktiviteter.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!