CGI

Teknisk Design Arkitekt till Stockholm, Göteborg, Malmö eller Bromölla

Rekryterare
CGI
Plats
Bromölla, Skåne , Sweden
Annonserat
den 4 maj 2019
Stängs
den 3 juli 2019
Ref:
J0219-1096
Kategori
It-arkitekt
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid
Här på CGI öppnas nu en möjlighet inom Teknisk Design när en av våra medlemmar går i pension.

Vi är idag omkring 45 personer inom nätverkstjänsterna inklusive drift och support och vill stärka upp teamet med en Teknisk Design Arkitekt(TDA).
Du som Teknisk Design Arkitekt kommer att arbeta i gränslandet mellan Lösnings Arkitekt och leverans samt samarbeta nära projektledarna vid affärs- och etableringsprojekt för att guida dem till en anpassad leverans mot våra kunders önskemål.

Vi erbjuder en plats i ett prestigelöst team med högt i tak och varierande vardag.

CGI som företag erbjuder ett medlemskap utöver det vanliga. Vi är alla delägare i företaget vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget.
Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.
Du kommer till en arbetsplats där vi verkar i spännande uppdrag för landets största företag.
Med 72 400 kollegor i fem världsdelar och på fler platser i Sverige än något annat IT-företag, vågar vi lova inspirerande möten för utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att vara rådgivande i beräknings och kalkyleringsarbete inom affärer och projekt uppdrag, BID's, offertförfrågningar och RFI/RFP:er.
Du skall även hjälpa våra Infrastrukturtjänster att ta fram lösningar och design för integrering av våra externa och interna leveransers implementering, mot våra olika Nätverkstjänster inom Nätverksområdet.

Din roll som Teknisk Design Arkitekt ingår det även att medverka och stödja etableringsprojekt av mer komplexa uppdrag för att säkerställa designer och översätter logisk design till teknisk design genom hela ledet(inledande, realisering och sign-off)

Du blir övergripande ansvariga för Infrastrukturdesign och har också en sammanhållande roll i designfrågor vid större förändringar generellt i våra datacenterinfrastruktur och utför även genomgångar av befintliga lösningar för ökad effektivitet eller vid problem med specifika designlösningar.

Du skall även driva frågor om hur vi kan anamma ny teknik och implementera nya plattformar inom Nätverkstjänsterna, hur vi fasar ut EoL HW & SW eller uppgraderar och migrerar till ersättnings enheter.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

• Vi söker en person som kan delta i flera projekt samtidigt och som tar eget ansvar och driver uppgifter självständigt.
• Du ska vara analytisk med en känsla för kvalitet
• Du ska ha bred kunskap och generell kompetens inom Infrastruktur och nätverkstjänsteområdet

Känner du dig träffad vill vi gärna träffa dig!

För mer information, kontakta gärna:
Zoltan Nagy - Manager Network Services
+46 733 98 45 66
zoltan.nagy@cgi.com

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum 2019-05-04

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.