Windows Klienttekniker, Handelsbanken Stockholm

Rekryterare
Handelsbanken
Plats
Stockholms län, Stockholm
Lön
Fast lön
Annonserat
den 5 maj 2019
Stängs
den 5 juni 2019
Ref:
DA5B70F6-B404-4144-B636-EBB4EF1947C8
Anställningsform
Tillsvidare
Sysselsättning
Heltid

Är du en kreativ tekniker som drivs av att optimera och automatisera klientplattformen? Sök då denna roll hos Handelsbanken idag!

Som Windows Klienttekniker på Handelsbanken får du arbeta inom det område som räknas som de mest centrala i" IT-arbetsplatsen" och dessa tjänster används dagligen av samtliga medarbetare i banken globalt. Här är nyckelordet "proaktivitet" och man arbetar aktivt för att kunna möta befintlig och kommande teknik. Ny teknik är en del av möjliggörandet för att uppnå en modern, säker och mobil arbetsplats.

VI ERBJUDER DIG

  • En komplex IT miljö där du får tillhöra ett seniort team inom ett område som ligger i framkant på banken. Här jobbar man mot gemensamma mål och en stor "vi" faktor som genomsyrar allt man gör.
  • En möjlighet att påverka och vidareutveckla den tekniska infrastrukturen hos banken på en global nivå. Handelsbanken är en platt organisation där det finns stort utrymme för ett utvecklande, varierande och kreativt arbete med öppenhet för nya idéer och innovativa lösningar
  • Banken har en IT-avdelning med ca 2000 anställda så utvecklingsmöjligheterna är oändliga och det är upp till dig hur du vill utvecklas och växa med banken över tid.


DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer tillhöra område (IT-arbetsplats och klientplattformar) som har ett globalt ansvar för Handelsbankens IT-arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
 

  • Drift och utveckling av de tjänster som räknas som de mest centrala inom Windows klientplattform på banken
  • Arbetar aktivt med att ta fram nya tjänster och funktioner som stödjer och utvecklar bankens olika verksamheter
  • Tekniskt komplex felsökning samt identifiera och komma med nya lösningsförslag


DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Denna tjänst är placerad på Gärdet där du kommer ingå i ett team om totalt 7 personer. Här arbetar teamet agilt med en teamcoach.

MER OM DIG

Vi söker en tekniker som är specialiserad på Windows klientplattform. Du har teknisk kompetens inom framförallt Powershell och SCCM samt Jira som ärendehanteringsverktyg. Vi ser gärna att du tidigare arbetat enligt agila processer.
Som person är du prestigelös och serviceinriktad, vågar ta plats och är självständig. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Du har ett stort tekniskt intresse och håller dig uppdaterad om vad som är på gång inom ditt område.

Till denna position söker vi dig som talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 

Liknande jobb

Liknande jobb